Braconaj cinegetic

• publicat la: 11 februarie 2013
Braconaj cinegetic

Poliţiştii Secţiei 7 Carei Poliţie Rurală şi ai Postului de Poliţie Căuaş, acţionând în scopul depistării şi sancţionării actelor de braconaj cinegetic au depistat pe fondul de vânătoare Hotoan, doi suspecţi care hăituiau vânatul cu ajutorul a 3 câini, rasa ciobănesc românesc.

Eugen B., de 45 de ani, din Carei şi Antal U., tot de 45 de ani, din Satu Mare, sunt anchetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 407/2006.

Tineri anchetaţi pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor

 

          Trei minore de 14 şi 15 ani, însărcinate în lunile a 8-a şi a 9-a, au fost transportate la spital cu ambulanţa la acest final de săptămână, prezentând  dureri de naştere. Având în vedere vârsta tinerelor mame a fost sesizată şi Poliţia, întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră ce nu a împlinit vârsta de 15 ani, fiind incriminată de lege, chiar dacă a existat în acest sens acordul minorei.

Bărbaţii cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani, care au întreţinut relaţii sexuale cu minorele din Stâna, Terebeşti şi Botiz, au fost identificaţi de poliţişti, fiind anchetaţi pentru infracţiunile comise.

 

Lasati un comentariu