Care sunt cele mai scumpe cinci maşini înmatriculate în ianuarie

• publicat la: 16 februarie 2013
Care sunt cele mai scumpe cinci maşini înmatriculate în ianuarie

Primele cinci maşini exotice înmatriculate în prima lună a anului valorează în total peste 1 milion de euro, arată datele Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Cele mai scumpe cinci maşini înmatriculate în luna ianuarie, cu un preţ situat peste 190.000 de euro, poartă emblemele Ferrari, Lamborghini şi Bentley, potrivit statisticilor DRPCIV.

Luna trecută s-au înmatriculat pe piaţa locală două automobile Ferrari, dintre care un coupé-cabriolet California în valoare de 210.000 de euro, dar şi un 458 Challenge în valoare de 260.400 de euro, automobil care însă teoretic este omologat doar pentru circuit, nu şi pentru drumurile publice.

Lista automobilelor exotice este completată de un Lamborghini Aventador, cel mai puternic model al constructorului italian şi care are un preţ de peste 250.000 de euro, dar şi de două automobile Bentley, dintre care unul cabriolet.

În total, luna trecută s-au înmatriculat aproape 40 de automobile de peste 100.000 de euro, în valoare totală de peste cinci milioane de euro, potrivit calculelor  ZF.

Lasati un comentariu