Criza morală îşi arată colţii

• publicat la: 11 februarie 2013
Criza morală îşi arată colţii

Persoane necunoscute până in prezent au  distrus in cursul zilei de ieri  ecranul din sticlă de la panoul publicitar al Buletin de Carei,amplasat in centrul orasului,pe o arteră principală de circulaţie.

Prin bunăvoinţa unor cititori fideli ai noştri,am aflat că incidentul s-a produs in cursul zilei de ieri .Dacă camerele video achiziţionate prin proiectul transfrontalier HU-RO 1001/178/2.4.4 “Realizarea unei reţele de protecţie şi alarmare în zona Sătmar (acronim: Alarm Network), realizat de Primăria Carei în colaborare cu Asociaţia managerială a comitatului Csenger din Ungaria” ar fi  fost funcţionale,la ora acesta s-ar fi cunoscut făptaşii.

A fost inaintată o plângere la Poliţia Municipală pentru semnalarea distrugerii panoului de reclamă.

 

redactia

comentarii

de careionline la 11 februarie 2013 - 16:39

Adevarul este ca avem unul sau mai multi „artisti” prin municipiul nostru de bastina. Este regretabil incidentul, creaza pierderi economice si de imagine.
In schimb ar trebui remarcat aspectul care s-a generalizat la noi in Carei.
Multe edificii din Carei au devenit si devin peste noapte „opere marete” ale acestor artisti de ocazie. Sunt multe astfel de mazgalituri, poate pe langa camere ar trebui sa ne intrebam, unde este politia?

de Oana la 11 februarie 2013 - 20:08

Oare este un simplu caz de vandalism? Niste oameni fara tinta au distrus, din plictiseala , un panou? Sau este escaladarea extrem de periculoasa a unor diferente de opinie exprimate cu atata curaj in acest ziar?!!!!Sa fim atenti la astfel de semne!Marile derapaje morale incep mereu cu astfel de semne!

de bula la 11 februarie 2013 - 20:20

Cabine telefonice distruse,GRAFITY PE TOTI PERETII,custile cu pubele de gunoi stapanite de tigani,politia locala se plimba in perechi,discutand de-ale lor,sau facand statie la Frankybar ore in sir,cu masina Politiei locale in parcarea din capatul bl.15…..Cine ii plateste?Noi.Cine ii trage la raspundere?Nimeni!Cum se justifica cheltuielile cu ordinea publica si siguranta cetateanului?

de bula la 11 februarie 2013 - 20:28

In cartiere,TOMBERONISTII (o noua meserie )au trasee batatorite(drumul cel mai scurt intre doua puncte…)si in semn de protest fata de deseurile menajere de aruncate de noi,le imprastie cu sila pe jos!Nu mai vorbesc de haitele de caini care ii insotesc!D-lor consilieri!Dati-le termen de 3 luni tuturor iubitorilor(iubitoarelor!!!)de animale sa le adopte si apoi LIBER la hingheri!!!

de student la 13 februarie 2013 - 18:56

Oare pe cine deranjeaza Buletinul de Carei ? In loc sa ne bucuram ca cineva informeaza careieni cu diverse;economic,social,cultural,s.a. Chiar unde sunt cei platiti ptr. a veghea la ordinea publica, unde suntem noi cetatenii ? Nu stim sa avem opinie.Poti cadea in strada, unii trecatori vor trece pe langa tine nepasatori ,poti vedea o fapta reprobabila nu facem nimic. Oare e bine? Se trezeste „de bula” sa dea sfaturi,ce om esti,ce suflet ai stimate/stimata,atata timp cand doresti sa se intoarca hingherii in Carei? Oare nu ar trebui sa-ti dai si tu cu parearea fata de acei care arunca cainii in strada, te asigur ca acesti indivizi n-au nici o treaba cu constiinta, cu bunul simt, cu frica de Dumnezeu.Te rog mediteaza si tu asupra acestui fapt.Noi nu stim decat sa facem rau, sa criticam, sa fim tot timpul nemultumiti, si noi ce facem la rand nostru?

Lasati un comentariu