Invitaţie la Ziua Bolilor Rare

• publicat la: 20 februarie 2013
Invitaţie la Ziua Bolilor Rare

Asociația Werdnig Hoffman Carei și Direcția de Cultură Carei, cu sprijinul Instituțiilor de Învățământ din municipiu și al Poliției Municipiului Carei, organizează un marș cu ocazia Zilei Internaționale a Bolilor Rare, miercuri 27 februarie 2013, de la ora 12.30. Traseul marșului va fi Parcul Kossuth – Castelul Karolyi, coloana oprindu-se pentru un minut și în fața Primăriei Carei.

Marșul se află la cea de a treia ediție în municipiul Carei. Obiectivul principal al Zilei Internaționale a Bolilor Rare este acela de a sensibiliza publicul larg şi factorii de decizie cu privire la bolile rare şi impactul acestora asupra vieții pacienților.

Organizatorii marșului, Vereș Robert și Bogdan Georgescu invită toți careienii să participe la acest marș de solidaritate cu persoanele care suferă de bolile rare.

Marșul va fi urmat de o Masă Rotundă și o discuție liberă despre bolile rare la care vor participa și medici, psihologi și oameni de cultură, care va avea loc de la ora 13.30 în Sala de Expoziții a Castelului.

redactia

comentarii

Lasati un comentariu