Iubăreală la Liceul Teoretic

• publicat la: 15 februarie 2013
Iubăreală la Liceul Teoretic

La noi, ziua de Valentine’s Day nu este sarbătorită într-o manieră prea fastuoasă, fiind mai mult o sărbătoare comercială. Dar, pentru că în România Ziua Indrăgostiţilor are in primul rând o conotaţie comercială, tinerii obişnuiesc tot mai des să-şi ofere cadouri in această zi, flori, inimioare sub diferite forme şi mărimi, să-şi scrie scrisorele de dragoste sau să incerce, pur si simplu, să facă ziua cât mai specială pentru cel iubit !
La fel am făcut şi noi joi ,în data de 14 februarie. Am încercat să fim puţin mai romantici decât în celelalte zile şi să ne arătăm afecţiunea faţă de cei dragi nouă.
Membrii Consiliului Şcolar al LTC :

– Keszler Erik XI-a A – Preşedinte
– Onetiu Alexandra X-a E- Vicepreşedinte
– Spanci Andrada IX-a A – Director
– Kiss Rebeka X-a D – Membru
– Veber Noemi IX-a D – Membru
– Csokasi Timea XI-a F – Membru
– Turcas Alexandra IX-a C – Membru
– Koch Kristof IX-a D – Membru
– Moigradan Andreea X-a A – Director – ( care a venit cu drăguţa idee “Cutia cu scrisorile lui Cupidon” ),  au reuşit să pună în aplicare  ideea. Urna a fost aşezată în faţa clasei IX-a A cu câteva zile înainte şi doritorii au putut să trimită mesaje drăgălaşe, scrisori de dragoste, chiar şi cadouri persoanelor îndrăgite. Unii şi-au păstrat anonimatul, iar alţii- mai curajoşi- s-au semnat fără ezitări. S-au sortat cu mare grijă toate scrisorile iar pe parcursul zilei au fost împărţite prin clase, destinatarilor, de către membrii Consiliului.

Scrisorile de dragoste au fost variate : romantice, siropoase, glumeţe dar fiecare reuşind să stârnească o mică emoţie sau cel puţin curiozitatea destinatarilor. Mulţi elevi indrăgostiţi s-au îmbrăcat in roşu fiind astfel mai pasionali si reuşind să atragă atenţia celor din jur. Trebuie să menţionăm faptul că cei mai “iubibili” elevi au fost cei din clasa X-a E, care au primit cele mai multe scrisori din şcoală.

Prin această activitate s-a dorit crearea unei atmosfere mai plăcute in liceu, redarea zâmbetelor, ba chiar reflectarea sentimentelor elevilor care nu au avut până acum tăria şi curajul de a-şi mărturisi sentimentele persoanei iubite.
Gorgan Lavinia X-a E : Director al Departamentului de mobilitate, informare, formare si consiliere.

 

Lasati un comentariu