Ce cadouri faceţi de 8 Martie ?

• publicat la: 4 martie 2013
Ce cadouri faceţi de 8 Martie ?

Săptămâna 1-8 martie este dedicată doamnelor si domnisoarelor, indiferent dacă sunt sau nu mame. Cei care nu sunt foarte fericiti in această perioadă sunt bărbatii, care incearcă să le impresioneze pe femeile din viata lor prin cadouri, insă nu mereu reusesc.

Alegerea unui cadou pentru 8 martie nu este un lucru usor, mai ales atunci când el nu vrea să intrebe direct „Draga mea, ce ti-ai dori să primesti?”.

Cea mai la indemână variantă pentru bărbati ar fi un buchet de flori si bomboane, insă aceasta nu este mereu pe placul doamnelor, care se asteaptă la ceva mai mult. Pe lângă acele flori, ele mereu mai asteaptă ceva, oricât de mic ar fi.

Dacă buzunarul iti permite, poti opta pentru un parfum. Bineinteles, atunci când stii care este favoritul ei. Ea s-ar putea să aibă alte gusturi si să ai parte de un eşec. Mai degrabă mergi pe mâna cosmeticelor. Ca să nu dai gres aici, orientează-te catre ceva ce ai mai văzut prin trusa ei de farduri.

Nu toti barbatii sunt romantici, insă aceia care se pricep la astfel de surprize ar fi bine sa le faca cât mai des. De 8 martie este o ocazie bună să arăţi cât de bun esti in a face surprize partenerei de viaţă.

Celor cărora situatia financiara le permite le oferim un pont: bărbati, femeilor le plac călătoriile, mai ales cele la Paris, Venetia, Viena sau Praga. Asa că, nu mai sta pe gânduri si mergi la agentiile de turism!

Ai mers cu iubita prin magazine si la un moment dat s-a oprit in fata unei vitrine in care se afla o bluză, un pantalon sau o rochie? Acela a fost un apropo ca isi doreste acel lucru. De Ziua Femeii poti sa ii oferi cadou o tinuta.

Poti merge si pe mana unei perechi de pantofi, pentru ca tocmai a venit primavara. In mod sigur o sa se mandreasca cu noul sau cadou. La fel de bine iti poti incerca norocul cu un accesoriu, fie ca este vorba despre o bijuterie, o curea sau o poseta.

O poti surprinde cu bilete la concertul formatiei preferate. Multe doamne si domnisoare apreciaza barbatii care le cunosc gusturile. Impresioneaz-o in acest fel!

Daca nu esti un barbat gelos si accepti ideea ca iubita sau sotia ta sa admire un alt barbat dumar imbracat, atunci ofera-i cadou un bilet la show-urile sustinute de trupele de striperi. In ultimii ani in Romania, acestia prind din ce in ce mai bine in perioada 1-8 martie.

Sunt si barbati care merg pe mana robotilor de bucatarie sau a cratitelor. Unele doamne se pot bucura, in timp ce altele se pot supara foarte tare din cauza unui astfel de cadou. Asigura-te ca iti cunosti partenera inainte de a risca!

Si daca nu te pricepi deloc la cumpărat cadouri, poti merge pe mâna banilor. Oferă-i suma potrivită si vei primi in schimb un zâmbet mare.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu