Garoafe galbene şi roşii pentru careience

• publicat la: 8 martie 2013
Garoafe galbene şi roşii pentru careience

Vineri dimineaţa,membrii echipei USL Carei au dorit să ofere câte o garoafă fiecărei doamne sau domnişoare intâlnite pe parcursul traseului lor prin centrul oraşului,dar şi celor aflate în instituţiile în care au intrat.

Actiunea este una binecunoscută careienilor,mai precis careiencelor.

An de an , sute de fire de garoafe contribuie  la  aducerea zâmbetului pe feţele celor sărbătorite.

Ca în fiecare an,de 8 Martie oferim câte o floare doamnelor şi domnişoarelor din Carei în semn de respect şi preţuire. Este un obicei frumos, e o tradiţie pe care vrem să o continuăm şi după reacţia doamnelor, cred că le-am făcut o surpriză frumoasă.

Profit de acest prilej pentru a le transmite şi celor cu care nu ne-am întâlnit un călduros La Mulţi Ani !” a declarat liderul USL Carei,Ilie Ciută.

 

redacţia

 

comentarii

de Horia Mărieș la 8 martie 2013 - 18:13

Frumos gest.

LA MULTI ANI cu sănătate, fericire, bucurii și multă voie bună tuturor Doamnelor și Domnișoarelor din Carei!

de careianu la 8 martie 2013 - 18:26

la multi ani tuturor femeilor…………….rusine udmr…

de racouti la 8 martie 2013 - 22:53

covaciu a facut buli cu suta de angajati de la spital si inca pe atatia din primarie la motel dar ..nu pe toti departamente invitat…numa pe aia care stie linge mana la el….asa cum el linge la kekemen pentru ca sa nu ia in freza puscaria pt ce face….iara dus copacii taiati la gelenurziceniu..trebe scaune la el ….da degeaba ca nu are nici casa si sta pe la copii de mila

de caraian la 9 martie 2013 - 08:14

Felicitari domnule Ciuta pentru ca indiferent cine era la guvernare ati iesit sa impartiti flori prin oras fara sa va fie frica sa dati ochii cu multimea!
Felicitari pentru conduita dumneavoastra si pentru ca aratati ca se poate face politica si fara sa abdici de la principii!
Fortza USL CAREI!!!!!

de Horia Mărieș la 9 martie 2013 - 09:20

PSD-ul a împărțit flori roșii, PNL-ul flori galbene, UDMR-ul lui Kovács n-a putut împarți nimic fiindcă nu există tulipan verde, dar nici bun simț.

de Florica la 9 martie 2013 - 09:48

tulipanii au impartit mancare la motel din banii orasenilor dar la mese nu am vazut pe nimeni de la directia de cultura….sa fi uitat de ei cineva????

Lasati un comentariu