ORA Pământului marcată la Satu Mare

• publicat la: 22 martie 2013
ORA Pământului marcată la Satu Mare

 

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

La îndemnul WWF, organizația care a inițiat mișcarea Earth Hour în anul 2007, 6950 de oraşe din peste 152 de țări au stins lumina de Earth Hour în 2012, răspândind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viața noastră de zi cu zi îl are asupra planetei și asupra resurselor naturale.

În 2013, provocarea Earth Hour pentru sustinatorii sa facă MAI MULT – îi îndemnă să-și ia angajamentul de a-și schimba stilul de viață, pentru a reduce impactul negativ asupra planetei.

Ora Pamantului va fii sarbatorita si anul acesta in data de 23 martie de la ora 20.30-21.30 , ora in care Oameni, organizaţii, companii şi instituţii din toate orasele tarii vor marca Ora Pamantului, un eveniment care prin gestul simplu de stingere a luminilor trage un important semnal de alarma la adresa efectelor generate de incalzirea globala.

In acest an, o data cu stingerea pentru o ora a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esentiale functionarii si deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by este momentul sa trecem la o schimbare pozitiva si profunda a modului nostru de a relationa cu mediul.

La Satu Mare, ORA PAMANTULUI va fii marcata incepand cu ora 17.00 pe Platoul din P-ta 25 octombrie , prin o serie de activitati specifice derulate de tinerii voluntari ai Asociatiei ACT 4 U cu sprijinul Primariei si a Consiliului Judetean Satu Mare: concerte, reprezentatii de capoeira, expozitii cu obiecte handmade, lansari de lampioane , dansuri, si proiectii video.

 

Lasati un comentariu