TVR transmite meciul România – Ungaria

• publicat la: 19 martie 2013
TVR transmite meciul România – Ungaria

Meciul Ungaria – România, programat vineri, 22 martie, în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2014, va fi transmis în direct de posturile de televiziune TVR 1 şi TVR HD, precum şi online, pe www.tvrplus.ro.

Meciul care se va disputa la Budapesta va începe la ora 21.30.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins, marţi, apelul Federaţiei Ungare de Fotbal, astfel că meciul cu România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, se va disputa fără spectatori, informează site-ul oficial al TAS.

Comisia de Disciplină a FIFA a decis să sancţioneze federaţia ungară cu disputarea meciului cu România fără spectatori, după manifestările de rasism şi antisemitism de la meciul amical cu Israel, din august 2012. De asemenea, federaţia de la Budapesta a fost amendată cu 40.000 de franci elveţieni.

Selecţionerul Victor Piţurcă admite că a existat mereu o rivalitate între România şi Ungaria atât la nivelul naţionalelor cât şi la cel al echipelor de club, dar nu vrea ca partida de vineri să aibă alte conotaţii.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că, datorită ultimelor rezultate, naţionala României ar trebui să fie considerată favorită în meciul cu Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2012. „În meciul cu Ungaria în mod normal România ar trebui să fie favorită, prin perspectiva ultimelor rezultate. În ultimii opt ani însă, pe primul mandat al lui Orban, Ungaria a dezvoltat peste 60 de centre de fotbal. Cred în aceste condiţii că va fi un meci foarte echilibrat, cu şanse de 50-50 la sută pentru ambele echipe. Vom vedea care va fi şi starea de sănătate a jucătorilor la ora meciului. Va fi o atmosferă sumbră, pe un stadion gol, cu câte cinci reprezentanţi de federaţie. Aşa încât va trebui să ne punem nişte benzi adezive la gură, să nu se audă comentariul nostru. Cu Olanda depinde foarte mult de acest meci. Dacă faci un rezultat pozitiv, moral mergi acolo într-o altă situaţie, iar dacă pierzi, presiunea e mai mare”, a declarat Sandu pentru realitatea.net.

comentarii

de romanas la 19 martie 2013 - 16:52

0-2 sper sa fie. Apoi sa ii vad pe ungurasii din Carei cum se mai lauda cu nationala lor. Si nu mai cereti autonomie ca va bate Cel De Sus sau poate ne saturam si noi de voi odata apoi sa vedeti nesimtitilor sau poate va ajung blestemele lui Avramut al nostru adica Avram Iancu pentru necunoscatori. 🙂

de ...pentru romanas la 20 martie 2013 - 00:02

sper sa castigam adica 2-0 pentru Ungaria 🙂 vrem Autonomie !! Dar daca primim autonomie tu ce faci sovinistule doare ca stai pe pamant Maghiar ???

de menumorut la 20 martie 2013 - 07:42

si unde tineti acest pamant maghiar?
in lada de flori si il udati zilnic cu suvoaie de ura la adresa celor cu care locuiti si unii traiti impreuna zi de zi?

de jiji la 20 martie 2013 - 09:36

este un meci de fotbal lasati sovinismul acasa,sa vb despre sport!!!! Sper sa castige Romania!!! Pacat ca se joaca fara spectatori!!!:((

de sorin la 20 martie 2013 - 18:09

eu tin cu romania!!!!
hai baietii!!!!!
sa castige cei mai buni!

Lasati un comentariu