Ungurii recurg la ultima soluţie pentru meciul cu România

• publicat la: 6 martie 2013
Ungurii recurg la ultima soluţie pentru meciul cu România

După ce au pierdut apelul de la FIFA, vecinii nostri freamătă de emotie in asteptarea răspunsului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, in cazul suspendarii terenului pentru meciul cu România.

Federatia Ungară de Fotbal a inaintat un nou memoriu la TAS prin care solicita suspendarea deciziei FIFA pana in momentul in care va exista o sentinta finala.

Prin aceasta solicitare, ungurii isi propun ca partida cu Romania sa se dispute cu spectatori, iar suspendarea, daca va fi mentinuta, sa intre in vigoare pentru urmatorul meci din preliminarii, cu Estonia.

TAS a anuntat ca va oferi un raspuns saptamana viitoare, cu mai putin de doua saptamani inaintea duelului dintre Ungaria si Romania.

Comisia de Disciplina a FIFA a suspendat terenul Ungariei pentru un meci, astfel ca partida cu Romania, programata la 22 martie, se va disputa cu portile inchise.

FIFA a luat aceasta decizie ca urmare a comportamentului rasist pe care fanii maghiari l-au avut in timpul meciului amical cu Israel.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu