36 familii de aur premiate la Satu Mare

• publicat la: 24 aprilie 2013
36  familii  de aur premiate la Satu Mare

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef a participat miercuri, 24 aprilie la manifestarea de premiere a cuplurile care au implinit în acest an 50 de ani de căsătorie. În cadru festiv în sala Stării Civile preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Mircea Govor, primarul municipiului Satu Mare Dr. Dorel Coica şi viceprimarul Radu Roca au premiat 36 de cupluri.


Mesajul transmis de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare cu această ocazie este: Această premiere este un prilej pentru a adresa bunicilor şi părinţilor noştri cele mai calde gânduri de preţuire şi recunoştinţă. Ştiu însă că nu de preţuire şi recunoştinţa duc lipsă cei care au muncit o viaţă întreagă, ci de sprijin concret din partea noastră.

Suntem datori să asigurăm un trai decent persoanelor vârstnice şi să le oferim dreptul pe care îl merită, de a nu mai purta povara grijii zilei de mâine. Mult timp s-a spus că avem prea mulţi pensionari, că nu se găsesc fonduri pentru ei şi că economia românească nu produce suficient pentru a le asigura un trai decent. Eu cred că nu bătrânii sunt mulţi, ci că voinţa sinceră de a-i ajuta a fost uneori prea puţină.

Fără îndoială că mai avem foarte multe de făcut. Pensiile sunt încă mici, iar ajutorul pe care îl acordăm bătrânilor, încă insuficient. Dar am arătat însă că se poate. Cu voinţă, cu determinare, cu măsuri corecte, cu grijă şi preocupare, lucrurile încep să se mişte spre direcţia cea bună şi avem motive să fim optimişti.

Vă mulţumesc ! Vă urez La mulţi ani ! Să ne vedem la aniversarea a 60 de ani de casnicie !

Lasati un comentariu