Conducere nouă la Direcţia Judeţenă pentru Tineret şi Sport

• publicat la: 8 aprilie 2013
Conducere nouă la Direcţia Judeţenă pentru Tineret şi Sport

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef a participat luni, 8 aprilie la numirea în funcţie a domnului Ioan Ardelean în funcţia de director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport.

Preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef a declarat cu această ocazie: „Asistăm azi la un adevărat moment deosebit în sportul sătmărean. După o lungă perioadă de degringoladă provocată premeditat de doi fraţi ce s-au perindat pe la conducerea instituţiei, azi revenim la normalitate. Deja fostul director Daniel Mureşan a avut rolul, şi cred că şi-a îndeplinit misiunea, de a repara ce au stricat alţii, de a asigura un interimat care să vindece din rănile provocate de alţii.

Este inadmisibil ce s-a întâmplat la DJTS, care a pierdut Hotelul Sport, iar Taberele Şcolare au ajuns într-o situaţie dificilă, de cinci ani aici nemaifiind organizată nici o tabără şcolară, fiind folosită până de curând doar pentru petreceri de familie şi pentru şedinţele de partid.

Îi cunosc bine pe Ioan Ardelean şi Virgil Dragoş şi ştiu că îşi vor face treaba cu pricepere şi devotament. Vreau să le spun că au mult de muncă, sportul sătmărean fiind într-o situaţie destul de dificilă din punct de vedere financiar. Este nevoie şi de un impuls privind acţiunile de tineret, pentru că poate prea mult cluburile sportive şi ONG-urile au depins de sumele alocate de Consiliul Judeţean. Sunt cluburi care au supravieţuit doar din fondurile oferite de noi, care le asigură însă doar minimul necesar.

Prioritatea 0 a Dvs. trebuie să fie reobţinerea Hotelului Sport, care să fie redat sportului. Consiliul Judeţean a solicitat Ministerului Sportului să-i fie transferate Taberele Şcolare şi Hotelul Sport, dar vă asigur că le vom păstra destinaţia, că în colaborare cu Dumneavoastră le vom pune la dispoziţia tinerilor şi sportivilor din judeţul Satu Mare.”

Adrian Ştef şi-a încheiat discursul urându-le succes celor doi directori şi i-a asigurat de tot sprijinul lor ori de câte ori au nevoie.

 

comentarii

de Horia Mărieș la 9 aprilie 2013 - 06:59

Adrian Ștef: „După o lungă perioadă de degringoladă provocată premeditat de doi fraţi ce s-au perindat pe la conducerea instituţiei, azi revenim la normalitate.”

Bine, de acord cu revenirea la normanlitate, dar nu-i bagă nimeni la pârnaie, acolo unde le este locul, pe cei doi frați careieni, sau lucrurile rămân tot așa cum deja, din păcate, ne-am obișnuit?

Adică se fură în draci, dar vinovații rămân nepedepsiți sine die.

Lasati un comentariu