„Cuibul de cărți” are cititori

• publicat la: 22 aprilie 2013
„Cuibul de cărți” are cititori

Direcția de Cultură a municipiului Carei a inaugurat luni, 22 aprilie de la ora 13.00 campania de lectură în aer liber, „Cuibul de cărți”.

Toți cei care vor vizita Parcul Dendrologic din Carei vor putea petrece timpul liber lecturând diverse titluri, în natură.

Căsuțele cu cărți din diverse domenii în limbile română și maghiară sunt amplasate în jurul castelului în trei puncte: la intrarea principală a Castelului, la fântâna arteziană din Parc și în zona statuii contelui Alexander Károlyi.

Pe părțile laterale ale casuțelor sunt afișate citate ale unor autori celebri și cuprinsul titlurilor care se regăsesc în respectivul „cuib”.

Din trei în trei săptămâni, cărțile vor fi schimbate, favorizând astfel accesul cititorilor la cât mai multe titluri din domenii variate. Printre cărți se vor regăsi și titluri care aparțin scriitorilor careieni,  promovând astfel creația autorilor locali.

Campania „Cuibul de cărți” se va desfășura pe toată durata verii.

Pe lângă casuţele cu cărţi, iniţiatorii campaniei au pus la dispoziţia doritorilor şi o cutie în care se pot dona cărţi, amplasată în faţa Castelului, lângă primul „cuib de cărţi”. 

 redactia

comentarii

de Horia Mărieș la 22 aprilie 2013 - 21:45

O nouă inițiativă (pe care eu unul o consider excelentă) a d-lui Bogdan Georgescu și a colaboratorilor săi de la Direcția de Cultură a municipiului Carei.

Mare lucru să fie omul potrivit la locul potrivit.

“Omul sfinţeste locul când pune suflet!”

de bravo la 23 aprilie 2013 - 08:39

fain de tot!
daca ramanea si chioscu de inghetata a lui feribacsi si cu kigyofa era si mai fain.
mare grija sa aveti la balega de la caii din parc sa nu va luati cu cititu si sa calcati pe unde nu trebe

Lasati un comentariu