Fotbal: la faza zonală Fc Kinder Victoria Carei ratează calificarea

• publicat la: 2 aprilie 2013
Fotbal: la faza zonală Fc Kinder Victoria Carei ratează calificarea

În acest sfârșit de săptămână, juniorii echipei Fc Kinder Victoria Carei,născuți după 1 ianuarie 2001, au participat la faza zonală a Cupei Hagi Danone. Deși au pierdut toate meciurile, deplasarea de la Cluj Napoca a reprezentat o bună oportunitate de a acumula experiență și de a evalua nivelul la care se situează în cadrul fotbaliștilor din această grupă de vârstă. Rezultatele obținute îi îndeamnă la mai multă muncă pentru a atinge nivelul competițional întâlnit și creșterea jocului colectiv, îmbunătățind și randamentul individual al jucătorilor.

 

Fc Kinder Victoria Carei a deplasat la Cluj Napoca următorul lot: Ritli Raymond, Foszto Abel, Szabo Steven, Preg Krisztian, Boros Patrick, Barth Kevin, Bela Szabolcs, Kind Daniel, Poti Lucian, Brisc Craciun, Nagy Patrik, Balog Ferenc, Bura Marius, antrenor -Tabi Zsolt.

Câștigătoarea etapei zonale este CFR Cluj Napoca, echipa calificându-se la faza națională a competiției.

redactia

comentarii

de sergiu la 3 aprilie 2013 - 06:47

astia baieti buni.nu o batut pe nimeni la cluj.

de geo la 3 aprilie 2013 - 08:40

sat buni cu berveniu..si foieni, cum e valoarea antrenorilor si cond. asa e si val. juc.

de podoba mircea la 3 aprilie 2013 - 13:56

De ce sunteti asa de rai ??? Credeti ca performanta se obtine usor ??? Este de apreciat faptul ca s-au calificat ca sa joace la acest nivel. Nu are rost sa se vorbeasca numai de rau !!! Iarasi de criticat sa critice doar aceia care au realizat mai mult!Cred ca asa este corect.Acesti copii si antrenori merita mult mai mult respect din partea tuturor.De a arunca cu noroi este cel mai simplu !!!

de ferike la 3 aprilie 2013 - 14:20

nenea mirciu nu trebuie sa suparati dar nimeni nu a spus nimic rau de acesti copii si nici nu aruncat cu noroi.fiecare are dreptul la o parere.
copii sunt doar antrenati si fac ce se spune de antrenor.
stiu ca experiemta lui mircea podoba esate de ani si ani de yile dar inca nu am auzit sa nu aiba rezultate macar medii cu copii si nici nu asa stim ca sta si face antrenamente pe banii parintilor si a primariei. de ce trebuie sa se supere cineva daca numai spunem aici?

de sincer la 3 aprilie 2013 - 15:07

La parerea mea este ca fotbalul a fost distrusa de Kaizer atucia cind a zis ka el face la Carei ekipa si a primit multi bani dar viszont a distrus tot(nici banii nici ekipa)si nimeni nu ai zis nimik lui.Acum de ce nu doreste Kaizer sa dea aceiasi bani la celelalte sporturi care ai facut ceva la acest oras sa nu coste bani pe noi parintii.Este fara karacter ca nu vrea sa recunoasca pe csineva si asa bate la el jo isten.

de podoba mircea la 3 aprilie 2013 - 16:59

Ptr Ferike !!! Sunt foarte multe competitii unde nu aducem medalii,ptr ca nivelul este foarte ridicat si ne clasam doar in sferturi sau optimi,sau chiar ne multumim daca ne vedem numele pe tabloul principal.Dupa un ciclu de pregatire nu reusim sa ne indeplinim obiectivele,ce este de facut ??? Sa abandonam pregatirea??? Atunci iti bati joc de copii,parinti si de tine insuti.
Ca sa le intelegi pe toate aceste lucruri,Ferike,trebuie sa treci de cateva ori prin ELE !!!!

de podoba mircea la 3 aprilie 2013 - 17:02

Ptr.d-ul(d-na) Sincer !!! Propun sa ramanem doar la SPORT !!! OK ???

de gretosu la 3 aprilie 2013 - 17:03

lasati pe lajcsi sa pregateste masa la cantina sociala ca sa se bucure ca au scapat de valer marian….. acum are pe cine vra ei la pesedeu si si trebe iara luat posturi si pus mana pe banii de la europa…jeguri de cozi de topor….

de ... la 3 aprilie 2013 - 19:08

La fotbal mai greu sa faci performanta ca la alte sporturi astai adevarat.Oradea si Baia Mare mult mai mare ca orasul Carei.Bravo baietii din Carei ati batut toate echipele din Satu Mare este o mare performanta.

de geo la 4 aprilie 2013 - 18:49

poi cu aia tre sa ne batem care joaca fotbal..baia-m..cluj..bihor asa inveti cresti in valoare nu cu berveni..iar tu mircea nu le mai tine partea …cand vor av. rez. ca tine sa ciripeasca pana atunci …kusssssssssssssssssssssssssssssssssss la toata lumea
nu vezi cine se ocupa de fotbalu din carei

de sportiv la 5 aprilie 2013 - 13:36

@geo

„nu vezi cine se ocupa de fotbalu din carei”

Cine se ocupa cu fotbalul? spune-mi tu! Poate ai practicat acest sport… atunci trebuie sa stii ca este o performanta frumoasa (nu extraordinara , dar frumoasa) sa fii in fata in judet inseamna ca se face ceva si se face bine! Acum cativa ani nici o echipa din Carei nu a reusit sa fie mai bun decat satmarenii! (si undeva asa ar fi normal, au o selectie mult mai bogata)
Fotbalul din Carei e in crestere , numai ca cei mai multi nu vad asta ,ca oamenii nu sunt interesati de fotbal momentan! Copii de azi au sansa sa joace macar o data pana la 17-18 ani cu o echipa ca Dinamo Bucurest, Poli timisoara etc si de mai multe ori pe an cu echipe ca bihor sau cateva academii din ungaria. Noi (eu am aproape 30 de ani ) nu am avut sansa asta si nu am avut experienta asta, am jucat cu berveni cu capleni si un pic cu cei din Sm bihor si zalau. Copii astia au o sansa buna si sunt sigur ca o sa iasa cu bine, numai trebuie un pic de rabdare (2-3 ani ). Daca totul merge bine si copii primesc sustinere de la parinti, echipa, primarie etc atunci o sa vezi ca vom juca cu clujul si cu baia mare!

„iar tu mircea nu le mai tine partea …cand vor av. rez. ca tine sa ciripeasca pana atunci …kusssssssssssssssssssssssssssssssssss la toata lumea”

Din propozitia asta se vede ca nu cunosti destul de bine fenomenul! Nu ai cum sa fii tu o echipa din Carei (25.000 de locuitori ) campion national la nicio categorie, cum au reusit cei de la tenis de masa. Daca domnul Podoaba are 1-2 sau 3 %(sau poate mai mult, nu stiu sansele) sanse sa iasa cu cineva campion national ( si a iesit , ce este extraordinar, si nu o data ) , atunci la fotbal ai cam 0.1%. Eu asa vad fotbalul, ca un sport care e foarte costisitor si unde ai cea mai mare concurenta din toate sporturile din tara!

de podoba mircea la 8 aprilie 2013 - 15:08

Ptr mr.sportiv ! Eu tin cu sportul si nu politicul.Ce se face cu fotbalul in Carei,la copii si juniori este un lucru foarte frumos,care in timp va da roade. Doar ca sa ajungi campion national cu vreo echipa de jun sau copii este intradevar foarte greu’dar se poate.Dar in cazul in care te califici intr-o etapa superioara(judeteana,regionala,nationala),desi nu o castigi,jucatorul valoros se evidentiaza si este curtat de diverse scoli sau centre de fotbal,care le poate oferi mai multe.Astfel,se poate mandri orasul ca a reusit sa promoveze vreun jucator valoros la o echipa valoroasa !!!

de gyury la 11 aprilie 2013 - 08:32

asa o zis si pinter ca are o ech. care vor juc, cel putin in div. b…cati juc. din ceicare au fost antrenati de pinter joaca in b,c..toti sant pe la ech. de judet. si acuma uni ii antreneaza pe copii ,habar nu au de fotbal ce sa invete copii de la acestia de la prof. de sport..?nu e o rusine sa nu avem ech. nici in camp. jud…si va laudati ca bateti pe capleni si foieni..iar aria de selectie exista dar nu se face corect..uni sant favorizati ca se cunoaste antren. cu parintele…gen nintas

de .... la 12 aprilie 2013 - 10:39

gyuri daca nu ai habar ce se intampla la grupeel de juniori de la carei mia bine taci din gura si nu vorbi nimic…cand a fost o echipa la faza zonala ultima data pana nu a fost gen 98,2000,2001:>?cand au ajuns jucatori la selectii pt lot lot,sau echipa precum cfr,u cluj .,..sa vina al carei sa joace cu tn:>?

de unu la 12 aprilie 2013 - 15:43

.. iar tu Nintas cand mai repeti clasa a II-a? aaa scuze erai la fotbal cand altii invatau gramatica.

de altu la 12 aprilie 2013 - 16:10

unu e tare invidios pe altii…asa la intuneric te dai jmeker da nu mai bine te semnezi sa vedem noi cate clase ai facut si cu ce te ocupi????

de .... la 12 aprilie 2013 - 18:49

Sa incepem de akolo ca nu sunt nintas …mai bine du-te si bateti coasa…vi aici sa scri treburi despre care habar nu ai…oameni ca si tine nu au ce cauta in astfel de discutii pentru ca sunt niste fraieri care se baga ca musca-n lapte…dara sa stie nimic:)

de .... la 12 aprilie 2013 - 18:49

Sa incepem de akolo ca nu sunt nintas …mai bine du-te si bateti coasa…vi aici sa scri treburi despre care habar nu ai…oameni ca si tine nu au ce cauta in astfel de discutii pentru ca sunt niste fraieri care se baga ca musca-n lapte…fara sa stie nimic:)

de estiprostgyury? la 24 aprilie 2013 - 20:40

Nenea gyury,mai lasă comentariile în legătură cu fotbalul din Carei,nu cred că ai nici o treabă,probabil eşti un şmecher în faţa tastaturii,în realitate ai şi tu 30 ani şi lucrezi la o fabrică..Lasă sa evolueze copii,un antrenor ca şi domnul Nintaş rar găseşti.

de desteptul gyuri la 28 aprilie 2013 - 09:25

gyuri ai spus ceva adevarat cand ai referit la performantele pe care a asumat Pinter si marele fotbalis Kaiser,care a cheltuit multi bani si nu ai vazut nimic valoros.Acum ar trebui ca ,Kaizer sa returneze inapoi poti banii cheltuiti degeaba si sa raspunda si aceia care au avut incredere in ei.Ar fi bine sa mai vedem la noi un meci de div C pe stadionul nostru in Carei.Dar care este acum motivul ca nu mai dau atit bani la sportul din Carei ca si atunci?Nu ajunge ” mafia „la ciolan?Felicitari la Nintas si celorlalti antrenori care se ocupa cu copii.

de gorbaciov la 28 aprilie 2013 - 09:35

Consilierii din Comisia de cultura-sport din cadrul primariei ar trebui sa ia masuri in privinta cheltuirii acelor bani,si sa ajute toate ramurile sportive din oras sa obtina fondurile necesare pentru a-si putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii.Iar pe Kaizer sa nu-l doara ca cineva din acest oras este mai bun organizator decat el in sport si pot sa obtine ceea ce si-au propus. Felicitari d-ului Papp Zsolt ptr tot ceea ce face.

de desteptul gyuri la 28 aprilie 2013 - 15:03

Trebuie pus pe Kaizer sa raspunda la astea intrebari.Ai avut atunci pretentii financiare,dar pe rezultatele a spalat ploaia.Acum dati pentru tot sporturile 20.000 ron sa se imparta,iar atunci doar salarul lui Pinter a fost15-20 mil/luna.Este corekt „domnulu KAISERR” ?Acesti baieti,tineri antrenori din oras nu merita sustinuti ca si cum a fost fotbalul falimentar,condus de Kaiser?Cu acei bani ,fotbalul,karatele,hanbalul si basketul ar aduce rezultate.Si tenisul de masa.

de hello Kaizer la 28 aprilie 2013 - 21:34

Oare cum ar raspunde Kaizer la aceste acuzatii? Isi recunoaste greseala de acum catva ani.

Lasati un comentariu