Invitaţie la curăţenie de Ziua Pământului

• publicat la: 19 aprilie 2013
Invitaţie la curăţenie de Ziua Pământului

Direcția de Cultură și Sport Carei în colaborare cu Asociația Sportivă Corvus Regia, Centrul Cultural Carei, Muzeul Municipal Carei și Biblioteca Municipală Carei inițiază o campanie de strângere de deșeuri în Parcul Dendrologic cu ocazia Zilei Pământului. Luni 22 aprilie, cu începere de la ora 17.00 toți doritorii se vor întâlni în parc în fața Castelului Károlyi (intrarea dinspre monument) și vor strânge deșeurile din Parcul Dendrologic.

După această acțiune (în jurul orei 18.30), toți participanții sunt invitați deplasa în zona terenului de handbal unde se va organiza o o dezbatere pe tema importanței protejării mediului.

Toți participanții sunt rugați să-și aducă mănuși de protecție. Sacii menajeri vor fi oferiți de organizatori.

redacţia

 

comentarii

de Horia Mărieș la 19 aprilie 2013 - 06:42

Lăudabile toate inițiativele Direcției de Cultură și Sport Carei, inclusiv aceasta.

Înseamnă că este chiar nevoie de făcut curățenie – de către voluntari – în Parcul Dendrologic.

Nu mă pot însă abține să nu întreb fiindcă sunt un cârcotaș: serviciul ăla ce are în denumire cuvintele „spații verzi” din cadrul Primăriei Municipiului Carei s-a desființat de tot, sau n-are nici un fel de atribuții legate de campania de strângere de deșeuri în Parcul Dendrologic cu ocazia Zilei Pământului?

de tingarul la 19 aprilie 2013 - 16:05

maries tu participi? hai sa lucrezi putin, sa nu stai non stop in fata calculatorului.

de Horia Mărieș la 19 aprilie 2013 - 18:14

@tingarul la 19 April 2013 – 16:05

As participa cu placere, asa cum am participat la numitele „munci voluntare” („patriotice”) in tinerete (de ex. la Monumentul Vida Gheza), dar nu am domiciliul stabil in Carei. Platesc doar impozite pe acolo, din care traiesc bine cei de la spatii verzi si neamurile lor (mai ales cele de gradul I).

Se spune ca este bine sa faci miscare cel putin 1/2 ora pe zi. Chestia asta mi-ar rezolva nevoia de miscare pentru o zi, nu m-ar costa nimic – decat niste manusi de protectie, deci totul ar fi foarte OK. Ar merge probabil si o bere rece dupa, dar doar cu prietenii, exclus cu aia tingari.

In paranteza fie spus, dupa stiinta mea, tingar inseamna slab, uscăţiv. Nu v-ar strica nici Dvs putina miscare, poate mai puneti putina carne, niste muschi pe Dvs. Nu pe creier, acolo se pare ca aveti destui. Dar e bine de stiut ca ajuta si niscaiva muschi pe corp in viata, vezi si vorba aia „asa vrea muschii mei”.

de Horia Mărieș la 19 aprilie 2013 - 18:38

In paranteză fie spus, fiindcă doar abia acum am observat, sunt înebunit după reclama cu Otilia. Aia din partea dreapta a paginii. Asta da gagică, să vă trăiască! Apelați cu încredere. Rezolvă cazuri lipsite de orice speranță. L-a rezolvat și pe Kovács. Intrebați-l pe el, vă va confirma.

de Ocean la 20 aprilie 2013 - 06:29

Foarte frumos asta da activitate, sper sa fie ideea lor si nu a altor.atita sper

de bulla la 20 aprilie 2013 - 10:45

afara cu tziganii din ORAS !!!

de lori la 20 aprilie 2013 - 11:05

si atunci cum mai cadtiga alegerile sobolanii aia doi de la udmr????

de tingarul la 20 aprilie 2013 - 13:49

Ar merge probabil si o bere rece dupa, dar doar cu prietenii, exclus cu aia tingari.
Nici eu nu am de gand sa ma duc la o bere cu tine, niciodata ever forever,tu sa comentezi lejer ca asta i meseria ta,o intrebare , esti platit pt. asta? vad ca dimineata la 6.30 incepi activitatea pe forum, atunci incepe jobul tau?

de Horia Mărieș la 20 aprilie 2013 - 15:08

@tingarul la 20 April 2013 – 13:49

Da, sunt plătit bine. Probabil că nu chiar atât de bine ca Boros Ernö, dar acceptabil. E vre-o problemă? În afară de întrebările inteligente legate de meseria mea, de salariul meu și de programul meu lucru, altele n-ai? De exemplu unele legate de cele scrise în comentariile mele. Când o să ai, o să-ti răspund, și încă la obiect. Până atunci însă, nu mai conta de loc pe mine, țingarule. Sau cinege.
Dacă ai însă probleme, vezi la Publicitate, în dreapta paginii, o ai pe Otilia, ea te rezolvă. De tot, și garantat.

de ipingescu la 20 aprilie 2013 - 16:09

Totusi ciganii astia….
Jegosi imputiti furai hotii
Nu poti intra sint peste tot
Scursorile primariei…
Si le mai platim apa gunoi electric
Gaz urmeaza
Ajutoare

Orice ati face imputesc orasul!

Daca credeti ca i veti putea educa…
Mmare eroare….

Lasati un comentariu