Lansare de carte:Monografie -Festival internaţional de muzică corală-religioasă Pre tine te lăudăm

• publicat la: 16 aprilie 2013
Lansare de carte:Monografie -Festival internaţional de muzică corală-religioasă Pre tine te lăudăm

 

Prof. Corina Chindriş, in calitate de asistent manager ne informează că  in data de 18 aprilie 2013, la restaurantul Lorens, cu incepere de la ora 13.00, va avea loc ultima etapă in cadrul proiectului transfrontalier  Festival de muzică corală religioasă “Pre tine te lăudăm”derulat de către Protopoiatul Ortodox Român Satu Mare.

Manifestarea va debuta cu un buchet  de piese corale interpretate de către corul Solemnis de la Biserica Naşterea Domnului din cartierul Carpati II Va  urma  apoi  lansarea cărtii “Monografie -Festival international de muzica corală-religioasă Pre tine te lăudăm lucrare realizată de Pr.Mrd  Cristian Chindris , Prof.Mrd. Corina Chindris, Prof.Dr. Ioan Viman precum si Prof.Maria Chis.

Cartea se doreste a fi o monografie si vine ca o incununare a muncii de un an de zile a echipei de proiect.Un alt moment al intâlnirii va consta in  prezentarea DVD-ului cu filmări ,a DVD-ului cu poze, a DVD ului cu inregistrări audio din timpul festivalului precum si lansarea site-ului oficial www.pretinetelaudam.ro.

 

redactia

Lasati un comentariu