Literatură şi spiritualitate la Şcoala “Octavian Goga”

• publicat la: 5 aprilie 2013
Literatură şi spiritualitate la Şcoala “Octavian Goga”

In cadrul saptamanii ‘Să stii mai multe ,să fii mai bun” scoala Gimnazială”Octavian Goga”desfăşoară diverse proiecte  extrascolare si extracurriculare.

O activitate interesantă a fost si cea intitutulată “Literatură si spiritualitate”organizată de  Directorul adj.Corina Chindris.La aceasta a participat un numar de peste 100 de elevi ai claselor a III-a si a IV-a  precum si doamnele invăţătoare Hager Felicia, Pop Loredana, Feher Adela,Bibart Mariana si Pal Voichita.

Scopul actiunii a fost  stimularea unei atitudini moral-civice in randul elevilor,dar si stimularea acestora spre lectura si studiu aprofundat.

Interesant si inedit a fost caracterul inter-disciplinar al activităţii  in cadrul căreia au fost recitate poezii, au fost proiectate diverse jocuri inter-active pentru stimularea memoriei, precum si insemnatatea perioadei in care ne aflam din punct de vedere religios.

Au fost  promovate valenţe complementare programei scolare elevii participând cu plăcere si cu mult drag la această activitate.

 

redactia

comentarii

de Nicoleta Latiș la 5 aprilie 2013 - 20:17

E foarte frumoasă și interesantă activitatea pe care ați prezentat-o. Felicitări! Aș dori totuși să atrag atenția asupra persoanelor care profită de dărnicia creștinilor în această perioadă de post, dublat de fapte bune. Aveti grijă cui faceti donații pentru că se perindă prin Carei și împrejurimi un bătrânel care strânge bani pentru un copil bolnav, dar acei bani nu ajung la cel in numele caruia se strâng. Sunt multi oameni fara suflet care profita de bunavointa dumneavoastra pentru a strange bani care nu mai ajung la destinatar. Cu siguranta sunt si in jurul dumneavoastra persoane care trebuiesc ajutate. dati lor si nu unor impostori fara suflet.

Lasati un comentariu