Minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

• publicat la: 12 aprilie 2013
Minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

Preţuri între 7 euro şi 20 de euro pe noapte în sudul litoralului, pentru minivacanţa de 1 Mai, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), potrivit tvr.ro.

Tarifele din sudul litoralului pentru minivacanţa de 1 Mai şi Paşte pornesc de la 7 euro pe noapte la un hotel de două stele şi ajung la 15-20 euro pe noapte pentru hotelurile de trei sau patru stele, anunţă FPTR. Preţurile sunt similare cu cele de anul trecut.

Cu ocazia minivacanţei de 1 Mai şi Paşte, pachetele de servicii prezentate de hotelieri includ spectacole, divertisment şi activităţi tradiţionale.

Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) a anunţat preţurile pentru programul „Vacanţe la ţară”: 150 de lei pe persoană pentru pensiuni de două margarete, respectiv 195 lei pe persoană pentru pensiuni de trei şi patru margarete. Programul se desfăşoară în perioada 14 aprilie – 15 iunie. Pentru prima dată, anul acesta, programul începe mai devreme cu două săptămâni, înainte de sărbătorile de Paşte.

Pachetele cuprind sejururi de şase zile (duminică-vineri), cu mic dejun inclus. Preţurile nu sunt însă valabile în intervalul 29 aprilie – 7 mai.

cotidianul.ro

Lasati un comentariu