Minorii careieni fură un motor electric iar adulţii biciclete

• publicat la: 12 aprilie 2013
Minorii careieni fură un motor electric iar adulţii biciclete

 

Patrula de siguranţă publică formată dintr-un agent cadrul Poliției mun. Carei şi un agent din cadrul IJJ Satu Mare, în timp ce efectuau serviciul de patrulare in municipiului Carei, au prins  doi bărbăbați cu vârsta de  52 respectiv 55 ani, ambii din Carei , care în noaptea de 10/11.04.2013, prin escaladarea gardului, au pătruns în curtea unui imobil din Carei, Grădina Viilor, de unde au sustras două biciclete.

Prejudiciul cauzat  în sumă de 350 lei  a fost recuperat și predat părții vătămate.. Susnumiţii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În cursul zilei de ieri, 11.04.a.c., în urma activităţilor întreprinse de polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale,  au fost depistați V. VASILE în vârsta de 24 ani, din Homorodu de Jos, jud. Satu Mare care poseda MEPI din 09.04.2013 fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie  și  N.  VASILE în vârsta de 24 ani, domiciliat in Stanciova, jud. Timiș , care poseda MEPI din 09.04.2013 fiind condamnat la 2 ani închisoare tot pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie .

Cei doi au fost încarcerați în arestul unității noastre.

Ieri, 11 aprilie,  L. Gheorghe, de 63 de ani, din Santău, jud Satu Mare, conducând autoturismul marca Dacia Logan, în localitatea Andrid,  a accidentat ușor un minor în varstă  de 5 de ani, din loc. Andrid , care fiind lăsat nesupravegheat a traversat strada prin loc nepermis si fără să se asigure corespunzator.

Urmare la nota de eveniment din data de 10.04.2013 ptivind furtul unui motor electric din pivnita locuinței părți vătămate Gocs Ștefan de 66 anin din com. Sanislău nr. 18 jud. Satu Mare rămas inițial cu A.N , raportăm următoarele;

Azi data de 11.04.2013 în urma activităților informativ-operative desfășurate de Polițiștii  Postului de Poliție  Sanislău au prins și  identificat  autori furtului comis în noaptea 10 aprilie a.c.

Este vorba despre doi minori în vârstă de 16 și 17 ani, ambii din Carei, care au sustras dintr-o locuință din localitatea Sanislău un motor electric. Prejudidiul a fost recuperat și predat părții vătămate.Cercetările continuă cu autorii furtului în stare de libertate.

În urma activităților efectuate de către polițiștii Secției 5 Petrești-Postul de Poliție Pișcolt, s-a reușit  identificarea autorilor furtului  comis în  noaptea de 22/23.01.2013.

Autorii sunt doi bărbați de 54 de ani din localitatea Sanislău și unul de 33 ani din Pișcolt, care au sustras din incinta unei ferme de bovine, situată în afara localității Pișcolt, mai multe bunuri, respectiv: o drujbă, o bicicletă și un televizor alb- negru tip sport, cauzînd un prejudiciu de 2.500 lei. Din totalul prejudiciului cauzat s-a reușit  recuperarea  bicicletei,  restul bunurilor fiind  înstrăinate de către cei doi la persoane de ocazie neputând fi recuperate.

Susnumiții sunt cercetați în stare de libertate pentru furt calificat.

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad  l-au identificat pe H. VASILE, din com. Săuca,  în timp ce conducea un autoturism marca Ford, având permisul de conducere suspendat.

Susnumitul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 189 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.428 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 48 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.120 lei.

Lasati un comentariu