Noi tâlhării în Carei

• publicat la: 25 aprilie 2013
Noi tâlhării în Carei

Joi, 24 aprilie a.c., patrula de siguranță publică din cadrul Biroului Ordine Publica Urban al Politiei municipiului Carei în colaborare cu jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare,  l-au depistat pe   K.  IOSIF, de 36 ani, din com.Sanislău jud.Satu Mare, fără ocupație, care a sustras dintr-un supermarket din Carei , un încărcător pentru  aparat de tuns marca „Philips”. In urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că în data de 10.04.a.c. a mai sustras din același magazin  un aparat de tuns, aceeasi marca.

  Valoarea prejudiciul cauzat este in suma de 149.90 lei, care a fost recuperat.     Autorul este cercetat in stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

In data de 24 aprilie a.c., Polițiștii Biroului Investigatii Criminale au identificat autorul a două  doua furturi comise în municipiul Carei.

 K. ATTILA de 35 ani, cu antecedente penale, domiciliat în mun. Carei, in noaptea de 21/22 aprilie a.c., folosind chei potrivite a pătruns într-un garaj din mun. Carei de unde a sustras mai multe bunuri și articole de pescuit. De asemenea, în noaptea de 23/24/aprilie a.c., prin aceeași metodă a pătruns intr-un alt garaj de unde a sustras o drujbă și o bicicletă. Prejudiciul cauzat în cele două cauze  de apriximativ 4.000 lei a fost recuperat și predat părților vătămate.

 Autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 5 Petrești l-au identificat în trafic, pe raza localității Moftin,  pe B. DUMITRU , de 26 de ani, din comuna Moftin , în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie .

  Cel în cauza este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 123 sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.162 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 57 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.450 lei.

 

comentarii

de asdasdasd la 26 aprilie 2013 - 10:39

tâlhări * Nu tâlhării

de corect la 26 aprilie 2013 - 11:28

daca esti cu bacul dat la kalasatius nu se ia in seama ce ai scris.
pentru confirmare
TÂLHĂRÍE, tâlhării, s. f. Furt însoțit de amenințări sau violență;
Sursa: DEX ’98 (1998)

Lasati un comentariu