Noua modalitate de solicitare acte de reglementare de la APM

• publicat la: 9 aprilie 2013
Noua modalitate de solicitare acte de reglementare de la APM

Urmare a finalizării proiectului Sistem Informatic Integrat de Mediu și a solicitării începând cu data de 10.04.2013, APM Satu Mare va pune în aplicare, conform solicitării ANPM,  noua modalitate de înregistrare a solicitărilor de emitere a actelor de reglementare.

În acest context, vă informăm că solicitările  venite din partea persoanelor juridice/fizice privind emiterea  actelor de reglementare de către APM Satu Mare, trebuie să parcurgă următorii pași:

–         Titularii se vor înregistra  la adresa http://raportare.anpm.ro, conform instrucțiunilor de pe site-ul ANPM:  www.anpm.ro, secțiunea toate știrile/ subsecțiunea : Formular electronic (eFORM) de înregistrare a operatorilor economici în sistemul S.I.M

–         Se transmite online cererea, precum și documentația aferentă pentru fiecare solicitare depusă de către  titular, în sistemul informatic integrat de mediu (SIM).  Totodată, titularul va depune la sediul APM Satu Mare  toate aceste documente și în format pe hârtie. Precizăm totodată că aceste cereri, vor fi luate în lucru doar dacă există înregistrată și copia electronică a acesteia, depusă de către  titular, în sistemul informatic integrat de mediu (SIM).

Pentru situațiile în care titularul nu are posibilitatea de a depune online cererea privind eliberarea/reavizarea actelor de reglementare, acesta se va prezenta la sediul Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare și va fi asistat de către un funcționar din cadrul Serviciului Avize, Acorduri, Autorizații.

Pentru orice informaţii sau clarificări vă rugăm să vă adresaţi Agenţiei pentru Protecţia Mediului Satu Mare:  Str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, Satu Mare, cod.440012  E-mail: office@apmsm.anpm.ro; Tel. 0040261/736003; Fax: 0040261/733500

 

Lasati un comentariu