Oferte pentru promovarea exporturilor la micii întreprinzători

• publicat la: 20 aprilie 2013
Oferte pentru promovarea exporturilor la micii întreprinzători

Intreprinzatorii si personalul din domeniul atragerii investitiilor straine si cel al exportului sunt invitati sa participe la PROGRAMUL DE PROMOVARE A EXPORTURILOR SI INVESTITIILOR organizat de _International Development Ireland Ltd (IDI)_ la Dublin in perioada 10-20 IUNIE 2013.

Programele IDI pentru Promovarea Investitiilor, a  Exportului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii sunt ateliere practice care aduc beneficii.

Programul in discutie este implementat de expertii agentiilor _IDA Ireland_ (Industrial Development Authority Ireland) si_ Enterprise Ireland _(Agentie de Stat pentru promovarea comertului Irlandei) si este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune in materie de Dezvoltare a Comertului, a Exporturilor si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii.

Acest model este folosit de Agentiile irlandeze si este aplicat cu succes chiar si la nivel mondial.

Programul cuprinde vizite si intalniri in parcuri de afaceri regionale si zone de interes care ofera oportunitatea intalnirii cu personalul organizatiilor multinationale si al celor locale.

Programul se adreseaza:

* persoanelor cu atributii in promovarea investitiilor straine;

* managerilor din IMM si din domeniul turismului;

* persoanelor cu atributii in domeniul exportului;

* managerilor implicati in atragerea investitiilor straine si promovarea economiei locale;

*intreprinzatorilor interesati in gasirea unor oportunitati de investitii directe/cooperari/licentiere cu firme straine;

* zonelor cu productie  pentru export

TAXA DE PARTICIPARE ESTE DE 5.500 EUR si include, cazare, diurna, taxele de scolarizare, documentatie scrisa, mici gustari si transportul local.

Formularul de participare trebuie completat si returnat organizatorilor programului cel mai tarziu pana in data de 13 Mai 2013.

Informatii suplimentare la

OTIMMC CLUJ – CIAI SATU MARE

SATU MARE, str. Decebal nr. 4, etaj II,cam. 203

Tel: 0261-711243

 

Lasati un comentariu