Prăjitură de post,cu mere

• publicat la: 24 aprilie 2013
Prăjitură de post,cu mere

Ingrediente:

1 cană mere rase
1 cană făina
1 cană zahăr
1 cană ulei
1 plic praf de copt
scortisoara
nuci, stafide ( după dorinta fiecaruia)
zahăr vanilat

Glazura:
6 lg cacao
6 lg zahar
6 lg apa
100 gr. margarina

Preparare:

Intr-un bol se pun merele rase, zaharul, zaharul vanilat si scortisoara si se amesteca bine. Adăugîm făina impreună cu praful de copt si uleiul in compozitie până se omogenizeaza
Se dă la cuptorul preincalzit timp de 20-25 min, până se rumeneste si se desprinde usor de pe marginile tăvii.

Glazura
Se pune un ibric pe foc impreuna cu margarina si apa,cand s-a topit adaugam zaharul si cacaoa amestecand continuu.
Când prăjitura s-a răcit adăgăm glazura.

sursa petitchef.ro

Lasati un comentariu