Rezultate finale la Olimpiada Naţională de Fizică 2013 Satu Mare

• publicat la: 6 aprilie 2013
Rezultate finale la Olimpiada Naţională de Fizică 2013 Satu Mare

Vineri, 5 aprilie 2013, de la ora 9,00 s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, festivitatea de premiere a participanților la cea de-a 49-a ediție a Olimpiadei Naționale de Fizică.Au fost premiati in jur de 300 de elevi de catre Ministerului Educaţiei si Societatea Romana de Fizica.

La festivitate au participat prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, inspectorul şcolar general, Mariana Roman, şi reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei.

Judetul nostru a obtinut prin Mihai Marcian David, elev al Şcolii Gimnaziale “Grigore Moisil”,un frumos loc trei pe ţară la clasa a VIII-a.A obtinut mentiune de onoare Danciu Iulia Suzana, elevă în clasa a XI-a a Colegiului Naţional “Kolcsey Ferencz” iar sătmăreanul Alex Mihai Kis a ocupat locul patru la categoria sa de vârstă, însă a concurat pentru Liceul de Informatica  din Bucureşti.

Radu.Mihai Popescu,cl a XII-a,Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa

Premiantii clasei  a VI-a sunt :primul loc  Ovidiu Hârşan (Bucureşti), urmat de Victor Bucuţă (Sibiu) şi Paul Andrei Petan (Mureş).

La clasa a VII-a primul loc a fost ocupat de Rareş Gherghina (Olt), urmat  de Mihai Răzvan Ursu (Constanţa) şi Radu Andrei (Brăila).

La clasa a VIII-a, pe primul loc s-a clasat Ioan Bogdan Iordache (Dolj), urmat de Elena Andreea Băcanu (Ialomiţa) şi de sătmăreanul Mihai Marcian David.

La  clasa a IX-a podiumul a fost ocupat în totalitate din elevi din Capitală, aceştia fiind Dan Ştefan Eniceicu, Octavian Stănescu şi Tudor Creţu.

La clasa a X-a, pe prima pozitie s-a clasat Camelia Diaconu (Iaşi), urmată de Gabriel Găitan (Bucureşti) şi Mihai Ciobanu (Olt).

La clasa a XI-a primul clasat a fost   Tudor Ciobanu din Bucureşti,urmat de Ştefania Moroianu (Iaşi)  şi Horia Nicolăescu,din Bucuresti

Locul întâi la clasa a XII-a a fost ocupat de Dan Cristian Andronic (Bucureşti), iar pe locul doi s-au clasat  Mihai Radu Popescu (Constanţa) şi Cristian Zanoci (Moldova), al treilea loc fiind ocupat de Sebastian Dumitru (Bucureşti). Totodată, au mai fost acordate premii speciale din partea sponsorilor şi a fost definitivat lotul lărgit de Fizică al României.

Lista premianților

Inspectoratul școlar al județului Satu Mare mulțumește autorităților locale – Prefectura Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare, Primăria Satu Mare, pentru implicarea și sprijinul acordat în realizarea unui eveniment reușit, apreciat de către toți participanții.

redactia

comentarii

de Miruna la 15 aprilie 2013 - 18:43

Stefania Moroianu nu este din Iasi, ci din Constanta, de la Colegiul National Mircea cel Batran

Lasati un comentariu