Scandal la o benzinărie din Carei

• publicat la: 22 aprilie 2013
Scandal la o benzinărie din Carei

Duminică, poliţiştii rutieri, aflaţi la datorie pe principalele artere de circulaţie, au sancţionat abaterile comise în trafic de conducătorii auto, în unele cazuri întocmind chiar dosare penale pe numele acestora pentru săvârşirea de infracţiuni.

Spre exemplu, pentru conducerea unui moped fără a deţine permis de conducere sunt anchetaţi un minor de 16 ani, din Carei şi Vasile C., de 57 de ani, din Boineşti. Bărbatul de 57 de ani a fost şi victima unui accident de circulaţie, acesta dezechilibrându-se şi căzând pe partea carosabilă, fiind necesară transportarea sa la spital.

            Un alt şofer este cercetat de poliţişti pentru că a urcat la volan deşi consumase alcool. Traian R., de 39 de ani, din Marna Nouă, s-a deplasat în cursul nopţii trecute cu autoturismul la o benzinărie din municipiul Carei pentru a alimenta, însă a provocat scandal, adresând cuvinte jignitoare şi ameninţări personalului de serviciu. Patrula de siguranţă publică ce a intervenit la faţa locului a constatat că şoferul consumase alcool, având o concentraţie de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au condus pe şofer la spital pentru a    i se recolta şi probe biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei de alcool din sânge, însă bărbatul a refuzat această procedură.

            Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

comentarii

de Ocean la 22 aprilie 2013 - 14:06

Cum este zicala aceea:
Prostul daca nu-i fudul,.
Parca nu e prost destul.
Daca tot a baut nu putea sa taca din gurita, vorba aceea” gura bate fundul” la el a batut permisul

Lasati un comentariu