Agresiune anchetată de poliţiştii din Carei

• publicat la: 23 mai 2013
Agresiune anchetată de poliţiştii din Carei

Poliţiştii sătmăreni au depistat în urma anchetelor efectuate mai multe persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de furt, întocmind pe numele acestora dosare penale.           

Spre exemplu, în urma colaborării dintre poliţiştii de investigaţii criminale din Tăşnad şi poliţiştii careieni, a fost identificat principalul suspect în cazul furtului unui calculator din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Cig. Poliţiştii au stabilit că Miklos S., de 19 ani, din Cig, a pătruns pe timp de noapte, prin escaladare, în una din încăperile sediului şi a furat un monitor şi o sursă UPS, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de 800 lei.

Poliţiştii au continuat investigaţiile pentru recuperarea bunurilor furate, astfel încât monitorul a fost găsit îngropat în grădina locuinţei suspectului, iar celălalt bun furat, deşi a fost oferit spre vânzare de tânăr, a fost descoperit de poliţişti şi restituit proprietarilor de drept.

Şi poliţiştii Secţiei 7 Carei Poliţie Rurală anchetează un bărbat de 42 de ani, suspectat de furtul unei biciclete. Anton Ţ., din Domăneşti, a sustras bunul din faţa magazinului alimentar din Căuaş, însă a fost depistat de poliţiştii rurali, care au reuşit să recupereze şi bicicleta în valoare de 150 lei.

Ambii suspecţi sunt anchetaţi în cadrul unor dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, poliţiştii verificând dacă aceştia au mai fost implicaţi şi în comiterea altor fapte de natură penală.

Un bărbat de 33 de ani, din Carei este anchetat de poliţiştii de siguranţă publică din localitate pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cristian H., pe fondul unor discuţii contradictorii şi a consumului de alcool, l-a agresat pe Ioan C., de 52 de ani, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii peste faţă şi în zona toracică.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde a rămas internată pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul „Urmăriri”, au depistat miercuri, 22 mai a.c., două persoane condamnate la pedepse privative de libertate, care au fost încarcerate în Arestul I.P.J.

            Tamas K., de 20 de ani, din Foieni, fusese condamnat de magistraţi la 2 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, pe numele său fiind emis un mandat de executare a acestei pedepse. Tânărul a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv după ce a fost depistat de poliţişti în cadrul unor acţiuni destinate identificării persoanelor urmărite, condamnate ori dispărute.

            A doua persoană reţinută ieri de poliţişti este Norbert K., de 33 de ani, din Carei, urmărit penal pentru comiterea de furturi în străinătate, pe numele său fiind emis mandat de  arestare preventivă.

 

Lasati un comentariu