Festivalul FARA BARIERE debutează cu piesa Insomniacii

• publicat la: 23 mai 2013
Festivalul FARA BARIERE debutează cu piesa Insomniacii

O nouă editie,a VII-a a Festivalului International Multicultural  FĂRĂ BARIERE, va debuta la Satu Mare cu piesa trupei Become Sibiu, Insomniacii. Spectacolul va avea loc la Sala Mare a Teatrului de Nord,cu incepere de la ora 18,30.

Trupa BECOME Sibiu

INSOMNIACII

de Mimi Brănescu

distribuția:

Un Om – Cătălin Grigoraș

Alt Om – Mihai Alexandru

Nenorocitul – Radu Botar

Trei indivizi, trei caractere diferite se întâlnesc într-un parc, într-o noapte… deși discuțiile lor par banale, suferința lor este sinceră.

„Insomniacii”, un text de Mimi Brănescu. Un spectacol despre condiția umană, un spectacol pe cât de comic, pe atât de tragic. Un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste, o comedie a zilelor noastre.

durata: 75 min.

preţ bilet: 20 lei

In perioada 24 mai -2 iunie,în cadrul Festivalului,veti putea asista la 29 de reprezentaţii,spectacole – de la one-man-show-ul de studio la marea montare scenică, de la spectacolul în aer liber la film.Un spectru larg de autori dramatici – de la Boccaccio la Caragiale, de la Moliere la Mimi Brănescu.O  panoplie reprezentativă a ideilor regizorale – de la Bocsárdi la Silviu Purcărete, de la Dabija la Sorin Militaru și Attila Keresztes.

Și, mai ales  sunteţi  invitaţi  să vedeți actorii – mulți, mari, talentați – din teatrele din București, Debrecen, Tg. Mureș, Beregovo, Sibiu, Nyíregyháza, Petroșani, Tg. Jiu, Miercurea Ciuc și Piatra Neamț.

Va fi o ediție de ”Fără Bariere” dedicată preponderent comediei și asta pentru că ”dacă râzi cu lacrimi îți vor rămâne mai puține lacrimi de plâns”.

Lasati un comentariu