Peste 80kg de peşte prins la concursul de duminică

• publicat la: 22 mai 2013
Peste 80kg de peşte prins la concursul de duminică

Într-un cadru mirific,pe o vreme numai bună de pescuit,pasionaţii acestui sport şi-au dat întâlnire la lacul Csillag din Moftin.


Forumul Pescarilor, reprezentat de Erdei Ioan a organizat in cursul zilei de 19 mai Competiţia  Cupa Forumul Pescarilor Careieni la stationar,aflată la cea de-a doua ediţie.

Au participat 16 impătimiţi ai pescuitului  din tot judetul.Concursul a constat din două manşe de pescuit a câte 3 ore fiecare.Se putea pescui cu două undiţe,viteza şi îndemanarea fiind punctuate in mod special.La finalul copmpetitiei pescarii au “adunat” 83 de kg de caras.

Cel mai norocos pescar,care şi-a adjudecat şi primul loc a fost Baumgatner Peter din Carei cu o captură de 11,10 kg peste.

Locul doi a fost obţinut de Pataki Vasile cu 9,60 kg iar  pe locul 3 s-a clasat Tyukodi Cristian cu 9 kg de peşte.Toti castigatorii sunt din Carei.

Intre cele două reprize de pescuit, participanţii au savurat bunătăţile pregătite de organizatori,au socializat si au stabilit următoarele competitii la care se vor înscrie.

Alături de competitori am intâlnit şi pensionari sau iubitori ai naturii veniţi să admire frumuseţea locului .

 

comentarii

de carasu la 22 mai 2013 - 12:13

szia barat!!!!!!!!!!1da ai lasat ianculesty pentru csillag????????????

de pescarul100 la 22 mai 2013 - 19:03

Multumim d-lui Erdei pt.Buna organizare a concursului si in special pescariilor concurenti tine-o tot asa d-le Erdei.

de Vasile la 22 mai 2013 - 19:15

A fost o alegere buna la Csilag,macar s-a prins peste,la Ianculesti nu s-a fi prins nimic,pierdeam vremea!

de pescarul100 la 22 mai 2013 - 19:39

Multumim ziarului Buletin de Carei pentru publicatia facuta.

de marupescaru la 22 mai 2013 - 19:58

organizarea impecabila cum se intampla deobicei la aceste concursuri facute de fpc si in special de D-l Erdei.intradevar numele concursului de CARAS VITEZA a fost nimerit bine.nu cred ca cineva dintre noi a stat sa fumeze o tigara linistit din cauza muscaturilor foarte dese.astept un alt concurs cat mai repede si daca s-ar putea face un pescuit nocturn.

de tajcsi la 22 mai 2013 - 20:10

un concurs foarte reusit.multumim domnul erdei.asteptam continuarea.un loc foarte frumos cu multa peste ideal ptr concurs.referitor la lac ianculesti cred ca si acum am sta acolo fara nici o trasatura c-am de doua saptamani nu s-a prins nimic pe balta careienilor!!!

Lasati un comentariu