România are un show impresionat la Eurovision

• publicat la: 12 mai 2013
România are un show impresionat la Eurovision

Plin de nerăbdare și energie pozitivă, Cezar Ouatu a urcat, ieri, pe scena de la Malmö pentru prima repetiție și a oferit celor prezenți, dar mai ales jurnaliștilor și fanilor Eurovision, un show cel puțin surprinzător.

 

Programul pentru delegația României a început cu probele de sunet, la Malmö Arena, alături de o echipă de profesioniști de la SVT, televiziunea publică suedeză. Cezar și Alexandra Toma (backing vocal) au testat sonorizarea pentru piesa “It’s My Life”, iar alături de compozitorul Cristian Faur și de Dan Manoliu, șeful delegației noastre, au discutat cu echipa tehnică micile corecturi necesare.

A urmat repetiția în sine a show-ului, care a determinat câțiva dintre jurnaliștii care au urmărit-o să declare – așa cum am aflat mai târziu – că “avem un câștigător” și chiar să parieze pe piesa României! Cezar, îmbrăcat într-un costum negru cu piele, velur și pietre semiprețioase, creat special de designerul Doina Levintza, s-a impus pe scenă, demonstrându-și încă o dată calitățile vocale care i-au adus apelativul “The Voice” din partea fanilor. Cezar va concura în semifinala din 16 mai, unde piesa “It’s My Life” va intra în competiție pe poziția 17.

“Pentru prima oară după multă vreme, avem o grafică excepțională!”, a declarat Dan Manoliu la finalul repetiției…omg.yahoo.com

Lasati un comentariu