Salbă de medalii pentru atleţii careieni la „Memorialul Cluj Napoca”

• publicat la: 17 mai 2013
Salbă de medalii pentru atleţii careieni la „Memorialul Cluj Napoca”

În data de 13 mai a.c., pe  stadionul din Parcul Sportiv „I. Haţieganu” al Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca a avut loc „Memorialul Cluj Napoca” la atletism, dedicat Zilei Mondiale a Atletismului. Prezenți la acest concurs, tinerii atleți careieni antrenați de prof. Ioan Mărneanu și prof. Florin Turcuau avut din nou rezultate meritorii, așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani.

Sportivii careieni s-au întors cu un loc I, 4 locuri II și 3 locuri III, după cum urmează:

Loc I – Ţicle Denis – suliţă (34.57m) – categoria 12 -13 ani

Loc II – Mărneanu Cătălin – înălţime (1.25m) – 12-13 ani; Scremenţ Cătălin – suliţă (38.40m) – 14-15 ani; Mărneanu Cristian – greutate (8.00m) – 16-17 ani; Rusu Claudia – 200m (28.45) – 16-17 ani

Loc III – Mărneanu Cătălin – suliţă (25.32m); Zsoldos Patrik – 3000m (9:35.9); Ţicle Marius – suliţă (54.24m)

Rezultate frumoase au obținut și Cânța Raul la 200 și 400 m., dar și Țineghe Daniela la 1500 și 3000 m.

 redactia

comentarii

de Ocean la 18 mai 2013 - 04:37

In sfirsit atletismul Careian isi revine l-a adevarata sa valoare. Multumim celor doi profesori pentru munca si contributia lor la aceste rezultate. Bravo Ionica si bravo Florin.

de Vali la 18 mai 2013 - 08:11

Atletismul caraiean a fost mereu la inaltime chiar daca nu este sustinut de autoritati si este marginalizat!
Datorita profesorilor Marneanu si Turcu copii au parte de pregatire deosebita iar datorita parintilor si ajutatorilor inimosi au parte de sustinere financiara!
La fel se intampla si cu tenisul de masa de la Mircea Podoba.Acesta a demonstrat ca decat sa se umileasca la dictatorii udmristi ai orasului mai bine se bazeaza pe forte proprii si a demonstrat ca daca iti doresti ceva cu adevarat poti sa reusesti si fara sa ai sacii de bani virati de la primarie!
Cinste unor asemenea oameni cu care ne mandrim ca sunt careieni!
Acestia sunt careieni adevarati!

de Bravo lor! la 18 mai 2013 - 12:44

@Vali la 18 May 2013 – 08:11

Total de acord cu Dvs.!

de zapata la 18 mai 2013 - 13:16

bravo,
vali de ce trebuie sa bagi politicul in sport, parca primaria ar fi un sac fara fund, de unde se poate lua pentru tot. de la sah pana la …………..
exista o gramada de cluburi sportive care sunt finantate de diferite firme, sau firme-parinti-autoritati.
dar e mai usor sa spui pro.tii, dictatura si nu stiu ce inventii, de 2 bani.

de Vali la 18 mai 2013 - 13:39

Pai asta ma intreb si eu de ani..ce cauta politicul in sport?!
Cum se face ca pentru Campionatul National de oina de acum cativa ani de la Iasi echipa calificata de Marneanu intre primii opt din tara nu a primit o mie de lei pentru deplasare datorita votului negativ al consilierilor udmr dar echipele unde activa papp jolt&comp au plecat in italia pe bani grei votati de aceiasi udmristi?!
Ce intamplare ca tenisul de masa a lui Podoba este sarit de la alocari de fonduri dar tot ce face gasca apropiata de lajos beneficiaza de fonduri nelimitate inclusiv pentru protocolul de dupa….
Daca Podoba reuseste sa se descurce singur de ce nu pot si ..fotbalistii unionisti?
Se stie ca primaria e sac fara fund dar numai pentru ce apartine de apropiatii lor care iau salarii asa cum am citit in articolul cu Curtea de Conturi.Dai salarii de zeci de milioane pe luna chiar si de sute si pentru atletii care fac performanta sau tenismenii lui Mircea care sunt obligati sa joace pentru cluburi din tara ca sa se intretina nu ai si numai pentru ca sunt ai cui nu trebuie adica persoane de caracter si cu coloana vertebrala!
Rusinos mod de gestionare a sportului de Primaria Carei!

de podoba mircea la 19 mai 2013 - 17:32

FELICITARI ATLETILOR PTR REZULTATELE FRUMOASE OBTINUTE LA CLUJ !!! Asa se face performanta ,cu participari la cat mai multe cupe,memoriale si camp.nationale!!! In ziua de azi este foarte greu ptr orice ramura sportiva care face performanta,deoarece performanta cere pregatire si competitii.Pregatirea si antrenamentele sa fac prin foarte munca,iar competitiile se bazeaza pe deplasari ce necesita fonduri financiare.Ptr a participa sapt trecuta la Finala Camp.National pe echipe jun III la Buzau,un sportiv a trebuit sa plateasca 250 lei(transport,cazare masa,taxa concurs),de unde am venit cu o medalie de bronz si una de argit !!!Saptamana aceasta am participat la Finala Camp.Nat.Individual jun II la Bistrita(tot pe banii parintilor)unde,sportivul Sek Kristof a obtinut medalia de bronz la proba de dublu cu un sportiv de la csm cj !!!Saptamana viitoare 25-26 mai avem la Zalau,dupa care 31 mai-01 iun. plecam la Finala camp.nat.individual jun III la Buzau !!! CE SA MAI ZIC DE PARTEA FINANCIARA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar poate ca nu vom participa din cauza lipsei de bani !!!

Lasati un comentariu