Schimb de experienţă la Liceul Teoretic cu oameni de succes ai municipiului

• publicat la: 29 mai 2013
Schimb de experienţă  la Liceul Teoretic cu oameni de succes ai municipiului

În cursul zilei de marți, 28 mai 2013, cu prilejul Campaniei  de  Orientare  Școlara  și Profesională, desfășurată în  perioada 1-30  mai  2013,  directorul  Departamentului  de  Cultură din cadrul Consiliului Elevilor , Andrada Spanci,  alături de președintele Erik Keszler, au  organizat  un  schimb  de experiență cu oameni de succes ai municipiului Carei.

Invitații au fost prof.Gabriela  Menţiu de la LTC, ing.Daniela  Ciută, director comercial la SC Abra-Com SRL,cms.Ilie Coşarcă de la Politia mun.Carei şi  ec. Georgescu Bogdan,director al Directiei de Cultură din cadrul Primăriei Carei.

Fiecare dintre aceştia a făcut  o scurtă incursiune in viaţa  lor profesională,prezentând apoi motivele pentru care şi-au ales meseria practicată  şi modul prin care au reusit să se impună in domeniul lor de activitate.

Au fost aduse in discutie  modalităţile prin care se pot urma una din ocupaţiile prezentate,calităţile pe care trebuie să le deţină un manager de succes.

Întâlnirea   a  fost una interactivă ,elevii fiind interesaţi să afle amănunte suplimentare legate de tema abordată.

Din partea Liceului Teoretic au participat elevi ai claselor  a IX-a B, a IX-a E, a X-a C și  a XI-a C dar şi director adj.prof.Rodica  Pop,prof. Gabor Angela si  psiholog Onodi Eniko.

Datorită succesului înregistrat cu această activitate,Consiliul Elevilor şi-a propus să mai organizeze astfel de întîlniri sau să facă vizite la firmele  careiene,pentru ca tinerii să îşi  poată lărgi orizontul în ce priveşte posibile meserii de  practicat la terminarea procesului de învăţământ.

CE de la LTC

comentarii

de k la 30 mai 2013 - 13:11

DOAMNA CIUTA ! AUTORECLAMA ? ATATA PUTETI ? FRUMOS…

de pensionar la 30 mai 2013 - 13:59

Asta e tot ce pot da postacii udmristi?
Atata suparare pentru o persoana care are firma de productie de peste 20 de ani si se mai ocupa si de un ziar local?
Sau sa fie tocmai asta motivul?
Ati reusit sa platiti datoriile primarului udmrist pentru care are in continuare poprire pe salar si a ajuns sa isi cumpere masina pe o fundatie de promovare a turismului constituita de consiliul local udmrist?
Ce se mai aude cu procesele lunare cu cei de la mediu pentru sectia de scaune si cu angajatii la negru ascunsi in depozite cand vine un control de la ITM ?
Sau sa fie de vina supararea pentru copacii taiati si mai ales cei netaiati?
Ati lasat cartierele fara copaceii sub care ne adaposteam de soare si mai aveti tupeu sa dati ochii cu noi?

de Pintea la 30 mai 2013 - 14:43

Felicitari organizatorilor!
Si in Carei sunt meserii de succes si oameni de onoare.Ar fi frumos ca macar o parte din absolventi sa se reintoarca dupa terminarea studiilor.

Lasati un comentariu