De 1 Iunie OFL Carei a fost in mijlocul copiilor

• publicat la: 1 iunie 2013
De 1 Iunie OFL Carei a fost in mijlocul copiilor

Organizaţia Femeilor Liberale din municipiul Carei în colaborare cu instituţiile de învăţământ din oraş au iniţiat un concurs interactiv de desene pe asfalt „ Să ne amintim cu drag de copilărie” unde au fost invitaţi toţi copiii din oraş, activitatea fiind  dedicată Zilei internaţionale a copilului, 1 Iunie.

Atunci când devenim prea serioşi ar trebui să privim în ochii copiilor noştri şi să dăm o formă aparte bucuriei de a trăi. Copilăria este locul de refugiu unde problemele de azi şi de mâine dispar fără urmă. În parcul municipal din jurul castelului şi pe aleile principale, micuţii desenatori s-au pierdut în lumea copilăriei printre poveştile timpului, flori, curcubee, fluturi, basme şi mult suflet aducând culoare şi fericire bătrânului areal dendrologic.

„Copilăria este regatul unde nu moare nimeni, este inima tuturor vârstelor. Este locul în care te întorci de fiecare dată atunci când zâmbeşti sau te bucuri, este timpul care are întotdeauna formă de nori şi poartă inconfundabilul miros de cozonaci împletiţi de bunica ”.

Ziua micuţilor careieni a început dimineaţă, la ora 10, 00,cu umplerea aleilor oraşului cu flori, căsuţe, fluturi, ursuleţi, personaje din desene animate favorite, păsări, feţe zâmbitoare, portrete care exprimă parfumul vârstei. Din mânuţele lor au curs culori pe griul asfaltului, împânzind parcul şi dăruind speranţă, iubire şi mult drag acestui oraş.

 

Organizaţia Femeilor Liberale din Carei a oferit pachete cu îmbracăminte şi dulciuri copiilor cu dizabilităţi şcolarizaţi în învăţământul special din oraş. Hainele au fost donate cu mult drag de către elevii Şcolii Gimnaziale “Vasile Lucaciu”, de femeile liberale, mămici sensibile, dascăli şi locuitori cu suflet mare din acest oraş. La aceste activităţi au participat şi doamnele : Dorina Grunfeld, Burzo Eniko, Carmen Dobra, Pomian Imola, Orosz Monica, reprezentante ale Organizaţiei judeţene a femeilor liberale.

Membrele Organizaţiei  Femeilor Liberale din Carei au oferit flori, zâmbete, scutece şi sfaturi tinerelor mămici care au adus pe lume ingeraşi. Cu multă duioşie femeile liberale din Carei au interacţionat cu un copilaş care a venit pe lume de puţină vreme şi s-au oferit să sprijine tânăra mamă cu mult drag.

„Toţi oamenii mari au fost mai întâi copii. (Dar puţini dintre ei îşi mai aduc aminte)” – Antoine de Saint-Exupéry

La mulţi ani tuturor copiilor din Carei!

OFL Carei

 

Lasati un comentariu