Absolvenţii Liceului Tehnologic „Simion Bărnuţiu”

• publicat la: 3 iunie 2013
Absolvenţii Liceului Tehnologic „Simion Bărnuţiu”

Ziua de 31. 05.2013, unică în viaţa absolvenţilor liceului nostru a fost aşteptată cu multă nerăbdare şi încărcătură  emoţională. Diriginţii claselor terminale împreună cu elevii au deschis acest eveniment cu ultima oră de dirigenţie în clasele lor frumos împodobite de elevii claselor de a XI-a.

 După ora de dirigenţie, elevii celor 7 clase terminale  şi-au făcut traseul de adio cântând imnul absolvenţilor” Gaudeamus  Igitur”   ,insoţiti de ultimul sunet al clopoţelului. Colegii lor din clasele mai mici le-au pregatit un pod din flori pe sub care au trecut  la ieşirea din liceu.

Ajunşi  în curtea şcolii, ultima festivitate din viaţa de elev s-a deschis cu intonarea imnului de stat al României. Următorul moment a fost  destinat prezentării diriginţilor claselor  terminale, după care directorul, ing.Gindele  Emeric , a adresat un mesaj absolvenţilor. Elevul Sovari Sabin a rostit cuvântul de  rămas bun din partea elevilor şcolii noastre. Eleva Paka  Anetta Mirela a adresat colegilor din clasele mai mici un cuvânt de adio  după care a predat cheia şcolii elevului Sovari Sabin din clasa a XI-a A.

A sosit şi mult aşteptatul  moment al premierii elevilor cu merite deosebite la  învăţătură şi purtare. Astfel,a fost  acordat un premiu special  pentru şefa de promoţie, Paka  Anetta  Mirela din clasa a XII-a A. Tot un premiu special s-a acordat  elevei  Paka Anetta din partea  Sindicatului Liber din învăţământul  preuniversitar reprezentată de prof. Szucs Angela.Diriginţii fiecărei clase terminale  i-au premiat apoi pe elevii cu merite deosebite din clasele lor.Festivitatea s-a  încheiat în acordurile cântecului „Ani de liceu” compus de regretatul compozitor Florin Bogardo,în interpretarea Stelei Enache.

 Clasele care au absolvit in 2013 la Liceul Tehnologic „Simion Bărnuţiu”

Clasa  a  XII-a A, diriginte doctor. Lazăr Gabriel,premiul I Paka Anetta Mirela

Clasa   a XII-a B , diriginte  prof.Gindele Tiberiu,premiul  I  Horvat  Zoltan

Clasa  a XIII-a A1, diriginte profesor  inginer , Bărbuş Doina,premiul  I Costin Nadina

Clasa a XIII-a C1diriginte, Goloman Nicolae,premiul  I Dana Norbert

Clasa a XIV-a BS, diriginte profesor  inginer,   Terhes Mircea

Clasa a XIV-a CS ,diriginte  profesor, Moldovan Nicolae

Clasa a XIV-a DS, diriginte profesor , Ciocotisan Radu

Consilier şcolar, Achim Mihaela

comentarii

de Mihaela la 3 iunie 2013 - 21:29

Mult succes la BAC !

de parinte la 5 iunie 2013 - 06:16

Betonati curtea aia…
Mai sa cad cind am intrat
daca nu santeti in stare chemati ajutor
ca venim
cu mistrii, tarnacoape, lopeti….

Lasati un comentariu