Accident de moped la Carei

• publicat la: 27 iunie 2013
Accident de moped la Carei

Două persoane au fost rănite miercuri în urma unor accidente de circulaţie produse la Carei şi Tăşnad, printre victime fiind şi un minor de 15 ani.

  Din fericire, tânărul a suferit leziuni uşoare în urma evenimentului rutier. Acesta se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, pe Strada Petru Maior din Tăşnad, şi a fost accidentat de autoturismul condus de Arpad V., de 21 de ani.

În schimb, un alt tânăr de 20 de ani, din Berveni, a fost accidentat grav în urma unui accident produs ieri dimineaţă, înainte de ora 08.00, la Carei.

Zsolt B. conducea un moped, iar la intersecţia Străzilor Cuza Vodă şi Constantin Mille, din municipiu, a fost tamponat de autoturismul la volanul căruia se afla Alexandru V., de 61 de ani, ce a încălcat regulile de acrodare a priorităţii.

 În cazul ambelor evenimente rutiere conducătorii vehiculelor implicate au fost testaţi de poliţişti cu aparatele etilotest, rezultând că nu consumaseră alcool.

Pentru conducere fără permis este anchetat un tânăr de 18 ani, din Racşa, surprins în trafic de poliţiştii Secţiei 9 Negreşti Oaş Poliţie Rurală, ce efectuau controlul circulaţiei în comuna Vama, pe DN 19.

În cadrul acţiunii, echipajele de Poliţie au oprit un autoturism înmatriculat în Anglia, constatând ulterior că tânărul aflat la volan nu figura în evidenţe ca posesor de permis de conducere. Pe numele lui Ioan M. au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce nu deţine permis de conducere de nicio categorie.

 

Lasati un comentariu