Accident de muncă,accident de moped,violenţe….

• publicat la: 28 iunie 2013
Accident de muncă,accident de moped,violenţe….

Un accident de muncă s-a produs joi, 27 iunie a.c., victima fiind o tânără de 21 de ani, din localitatea Dorolţ.

            Femeia muncea la o maşină de tricotat şi s-a accidentat în timpul manevrelor efectuate, partea mobilă a aparatului secţionându-i falanga degetului arătător. Nora O. a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda ajutor medical.

            Împrejurările producerii acestui accident sunt cercetate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, criminalişti şi specialişti pe linie de protecţie a muncii.

 

Mopedist surprins în trafic fără permis şi sub influenţa alcoolului

 

            Patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Carei a surprins joi, după ora 14.00, pe Strada Ecoului din localitate, un bărbat de 30 de ani, ce conducea un moped, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că Gabor K. avea o concentraţie de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

            Mai mult, în urma verificărilor derulate de poliţişti a rezultat că bărbatul nu avea nici permis de conducere, de nicio categorie.

            Pe numele acestuia au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii a două infracţiuni la regimul circulaţiei: conducere fără permis şi cu o alcoolemie peste limita legală. 
 

Agresiune la Moftinu Mare

            Poliţiştii Postului de Poliţie Moftin au intervenit în cursul serii trecute pentru aplanarea unui conflict izbucnit la un bar din localitate. Pe fondul consumului de alcool, Adrian C., de 20 de ani, a avut o altercaţie cu Nicolae S., de 18 ani, acesta din urmă trecând la exercitarea unor acte de violenţe, lovindu-l pe tânărul de 20 de ani cu pumnii şi picioarele.

Nicolae S. este anchetat sub aspectul comiterii infractiunii de loviri sau alte violente.

          

 

Lasati un comentariu