Demonstraţii sportive şi bucate alese la Zilele judeţului

• publicat la: 24 iunie 2013
Demonstraţii sportive şi bucate alese la Zilele judeţului

O suită de demonstraţii sportive au avut loc de Zilele Judeţului,activitate la care au participat şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, respectiv vicepreşedintele Mircea Govor.

„Am ţinut să fiu prezent la deschiderea oficială a demonstraţiilor sportive programate azi aici pe Pasajul „Corneliu Coposu” deoarece avem foarte mulţi sportivi de elită care ne-au făcut şi ne fac cinste atât în ţară cât şi în străinătate”, a afirmat cu această ocazie Adrian Ştef.

Au fost prezenti  reprezentanţi ai tuturor  ramurilor sportive care se practică în judeţ.

Pe scena amplasată în Centrul Vechi, lângă Casa de Modă,a avut loc premierea câştigătorilor concursului gastronomic,de către preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.

Au concurat echipe dint intreg judetul la diverse categorii: „Cea mai bună plăcintă”, „Cea mai specială ciorbă” sau „Cea mai bună mămăligă”.

Juriul a decis ca Cea mai Speciala ciorbă a fost gătită de echipa din Dorolţ, cele mai bune placinte se fac la Viile Satu Mare iar cea mai  bună mămăligă o gătesc reprezentanţii comunei Tiream.

Toroşul tradiţional cu carne de porc şi varză acră,gătit de reprezentanţii Primăriei Moftin a câştigat „Marele premiu” la prima  ediţie a Concursului gastromic judeţean.

Pentru merite deosebite in cadrul acestui concurs au fost premiati :

1.orasul Ardud

2.comuna Terebeşti

3. oraşul Livada

redacţia

Lasati un comentariu