Depuneri de coroane la Carei de Ziua Eroilor

• publicat la: 13 iunie 2013
Depuneri de coroane la Carei de Ziua Eroilor

Ziua Eroilor este considerată sărbătoarea naţională a poporului român, iar in acest an a fost  comemorată in data de 13 iunie, de Inălţare.

Oficialităţile locale, militari si reprezentanti ai partidelor si societăţii civile au depus astăzi, la orele amiezii, coroane de flori  la Monumentul Ostasului Român din Carei,simbol al luptei pentru eliberare naţională.

După intonarea imnului de stat,Bogdan Georgescu,directorul Directiei de Cultură a făcut o scurtă prezentare  despre semnificatia acestei zile.A urmat un scurt serviciu religios incheiat cu un parastat in  memoria eroilor ce s-au jerfit  pe câmpurile de luptă de-a lungul veacurilor ,pentru independenţa ţării.

Rând pe rând au depus coroane Primăria Carei,Asociatia refugiatilor ,Asociatia Veteranilor de Război,cadre din structura Ministerului Administratiei si Internelor,reprezentantii USL,PDL,ai Asociatiei Unirea Carei precum si copii de la Scoala Gimnazială nr.1 insotiti de inv.Sfâra Elena.

 

 

 

comentarii

de motu la 13 iunie 2013 - 23:02

UDMR CAREI ERA LA PESCUIT >CA NU AM VAZUT PICIOR DE EI LA DEPUNERI

de Parerea mea la 14 iunie 2013 - 06:20

Ce nume ai Ungureee! Nu ai avut camera ta cand ai fost mic. Asa e? Ceva complex trebuie sa ai. Tu bistos nu esti citov. Parerea mea. Iar fata de Valer, tu, minune neinteleasa a societatii, nu face parte din acest colegiu! Sper, hogy am fost ertheto. Complexatule.

Lasati un comentariu