Expoziţie de artă plastică

• publicat la: 30 iunie 2013
Expoziţie de artă plastică

Duminică,30 iunie 2013, de la ora 12.30 în sala de expoziții a Castelului  Károlyi din Carei a avut loc vernisajul expoziției de arte plastice a Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare. 

Cuvântul de deschidere i-a aparținut doamnei Varga Maria, referent la Școala de Arte Satu Mare, care a moderat evenimentul. Au mai luat cuvântul domnul Gergely Csaba, directorul Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare, care a prezentat artiștii care au expus, domnul Bogdan Georgescu,directorul Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei și doamna Keresztesi Monica,vicepreședinte  a  Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare.

Atmosfera a fost întreținută de Varga Zsuzsanna, elevă a Liceului de Arte Satu Mare, care a interpretat la vioară fragmente din creații ale unor compozitori renumiți.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Satu Mare, Primăria Municipiului Carei, Direcția de Cultură și Sport Carei și Asociația Artiștilor Plastici Satu Mare.

Expoziția reunește 66 lucrări de pictură, grafică, sculptură și fotografie a 24 artiști din județul Satu Mare și poate fi admirată până în 15 iulie 2013 după programul Muzeului Municipal din Carei. 

redactia

Lasati un comentariu