Infracţiuni şi mandate executate

• publicat la: 24 iunie 2013
Infracţiuni şi mandate executate

Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă public la nivelul judeţului, mai ales în locurile unde au  fost organizate manifestări specifice  RUSALIILOR dar “ZILELOR JUDEŢULUI”, structurile de investigaţii criminale au desfăşurat mai multe  activităţi specifice pentru localizarea şi prinderea persoanelor urmărite şi punerea în executare a mandatelor de arestare preventivă ori de executare a pedepsei închisorii.

Cu acestă ocazie au fost depistaţi  :

Stan Dumitru, de 26 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei fiind condamnat la 1,3 ani închisoare pentru înşelăciuni comise pe teritoriul Poloniei;

Horvath Ioan, de 45 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie;

Horvath Mihai, de 51 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie;

Varga Robert, de 34 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat la 3,8 ani închisoare pentru complicitate la tâlhărie.  Acesta  a fost depistat de poliţiştiide frontieră în momentul întrării în ţară prin PTF Petea şi ulterior depus în arestul IPJ Satu Mare.

  Clipei Cristian , de 27 ani, care poseda  M.A.P. fiind trimis în judecată pentru mai multe infracţiuni,  extradat de autorităţile italiene.    

Vezendiu/Conflict între o femeie şi fostul concubin

Scandalul dintre Simona S., de 30 şi fostul concubin Adrian F.,  de 44 ani,  a avut loc în data de 22.06.2013, în jurul amiezii la locuinţa femeii. Mai mult, bărbatul a lovit-o pe Simona S. dar şi fiica acesteia în vârtă de 9 ani şi le-a ameninţat că va incendia casa.

Cazul a fost sesizat poliţiştilor din SNUAU 112, iar bărbatul este cercetat  de poliţiştii din Tiream sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

În perioada 21-23 iunie  a.c., în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării   normelor rutiere, au fost aplicate 308  sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 25.000  lei. De asemenea, 7 şoferi au rămas fără permis de conducere .

Printre abaterile frecvente comise de conducătorii auto cărora le-a fost reţinut permisul de conducere au fost: conducerea sub influenţa alcoolului  şi neacordarea de prioritate.

 De asemenea, au fost constatate 7 infracţiuni la regimul rutier.

Lasati un comentariu