Lansare de carte Larry Watts la Muzeul de Artă

• publicat la: 6 iunie 2013
Lansare de carte Larry Watts la Muzeul de Artă

Joi,6 iunie,de la ora 13,00,reputatul istoric american ,Larry Watts isi va lansa  ultima sa lucrare la Muzeul de Artă din Satu Mare.Cartea “Cei dintâi vor fi cei din urmă. România şi sfârşitul Războiului Rece”,  are ca temă istoria postbelica a României.

Evenimentul se bucură de sprijinul  Consiliului Judeţean,Muzeului Judetean  si al asociaţiilor “Holocaustul din Ardealul de Nord-Vest” si cea a “Refugiaţilor, Strămutaţilor şi Deportaţilor”.

Larry L. Watts este un istoric american „specializat” în istoria recentă a României. În 1990 şi 1991, a fost şeful Biroului IREX din Bucureşti, între 1991–2004, consilier pe securitate naţională şi consilier al Ministerului Apărării Român fiind, până în 1997, senior consultant al Project on Ethnic Relation (PER) şi director al Biroului PER din România. De asemenea, Larry Watts a predat la Universitatea din Washington, Seattle. În momentul de faţă, autorul susţine cursuri în cadrul Programului de Master în Studii de Securitate şi Analiza informaţiilor conduse în comun de către Universitatea din Bucureşti şi Serviciul Român de Informaţii (SRI).

Lasati un comentariu