Noi intoxicări alimentare la acelaşi local sătmărean

• publicat la: 15 iunie 2013
Noi intoxicări alimentare la acelaşi local sătmărean

Alte 21 de persoane, între care opt copii, au ajuns la spital, vineri noapte, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au participat la un botez organizat la acelaşi restaurant din Satu Mare unde peste 70 de elevi şi profesori s-au îmbolnăvit cu o zi în urmă, după ce au fost la banchet.

„Au fost aduse cu ambulanţele 21 de persoane, între care opt copii, cu o simptomatologie mai uşoară: dureri abdominale, greţuri, vărsături. S-a propus internarea tuturor pacienţilor, însă mare parte au refuzat spitalizarea. În prezent mai sunt internate şase persoane, trei adulţi şi trei copii, care au fost transferate la Spitalul de Boli Infecţioase”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Satu Mare, Constantin Demian, citat de Mediafax.

Desi  Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare a anuntat ca a dispus inchiderea firmei,patronul acesteia a mai organizat un eveniment,un botez,in urma caruia invitatii au ajuns la Camera de Garda de la Spitalul Judetean.De aceasta data amenda a fost de 40.000 lei pentru că nu a respectat dispoziția privind suspendarea activității.

Nici pana la aceasta ora nu se cunosc cauzele care au determinat aparitia simptomelor de toxinfectie alimentara.

 

 

 

comentarii

de Horia Mărieș la 15 iunie 2013 - 11:46

Nu este suficientă numai închiderea de către Direcţia de Sănătate Publică Satu Marec a firmei ci și tragerea la răspundere penală a patronului (patroanei) iresponsabil(e) și inconștient(e).

Lasati un comentariu