Ofertă pentru stagii de practică destinată studenţilor şi tinerilor absolvenţi

• publicat la: 3 iunie 2013
Ofertă pentru stagii de practică destinată studenţilor  şi tinerilor absolvenţi

MCA Grup România, cel mai mare producător de uşi de garaj din România, oferă studenţilor de la Transporturi, Arhitectură, Construcţii, Arte plastice şi design, dar nu numai, oportunitatea de a participa, pe timpul verii, la stagii de practică în cadrul companiei, cu posibilitate de angajare ulterioară.

Studenţii din anii trei şi patru se pot înscrie pentru activităţi în cadrul departamentelor Logistică (trei locuri), Vânzări (două locuri), Producţie (3 locuri), Cercetare-dezvoltare (două locuri), Marketing (un loc) şi Contabilitate (un loc).

La finalizarea perioadei de practică, tinerii vor primi adeverinţe care să ateste activităţile desfăşurate şi competenţele dobândite.

Prin oportunitatea oferită, MCA își propune să contribuie activ la dezvoltarea abilităților şi competenţelor profesionale ale studenților din ciclul de licență, cu scopul de a facilita accesul acestora pe piața forței de muncă după absolvirea studiilor.

Pentru înscrieri, studenţii şi absolvenţii interesaţi sunt rugaţi sa trimita un CV la adresa hr@mcagrup.ro cu subiectul “Inscriere la stagiu de practica in cadrul MCA 2013”.

Brandul MCA are în spate peste 15 ani de experienţă, iar întreaga echipă numără, în prezent,  120 de persoane caracterizate de profesionalism, dorinţă de perfecţionare continuă şi seriozitate. Grupul are la Jilava, lângă Bucureşti, cea mai mare fabrică de uşi de garaj şi rulouri exterioare pentru ferestre din zona Balcanilor.

Lasati un comentariu