Programe cu finanţări nerambursabile

• publicat la: 22 iunie 2013
Programe cu finanţări nerambursabile

OFICIUL TERITORIAL PENTRU INTREPRINDERI MICI SI MIJLOCII SI  COOPERAŢIE CLUJ    SI    CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE SATU MARE   organizeaza JOI, 27 IUNIE, ORELE 12, in   sala de sedinte a  CCI Satu Mare (str. Decebal nr. 4, et. I) un seminar de informare cu tema

„PROGRAME CU FINANTARI NERAMBURSABILE IN SPRIJINUL MEDIULUI DE AFACERI” 

Tematica intalnirii este prezentarea programelor cu finantare  nerambursabila derulate de catre Ministerul Economiei – Directia pentru  IMM prin OTIMMC in anul 2013.

 Vor fi prezentate atat PROGRAMELE nou  introduse, cat si modificarile (importante) aduse procedurilor de  implementare a programelor de variantele PENTRU ANUL 2013, care urmeaza  sa fie lansate in scurt timp, precum si alte informatii relevante pentru intreprinzatorii locali.

Un reprezentant al Directiei Generale aFinantelor Publice Satu Mare  va face o prezentare a NOULUI PROGRAM DE MINIMIS, care va fi derulat de Ministerul Finantelor, in baza H.G. nr. 274/2013 privind instituirea unei scheme de ajutor de minimis pentru sprijinirea investitiilor realizate de intreprinderile mici si mijlocii.

 Sunt invitati sa participe la aceasta prezentare intreprinzatori locali care activeaza in toate domeniile de activitate, inclusiv cooperatie, dar si persoane care intentionează sa inceapa o afacere si sunt in cautarea unor solutii de sprijin financiar.

Participarea dumneavoastra la acest eveniment este deosebit de  importanta pentru noi  si speram ca agenda Dvs. sa va permita sa ne  onorati cu prezenta.

Detalii suplimentare la CRISTIAN RAŢIU,OTIMMC CLUJ – CIAI SATU MARE, str. Decebal nr. 4, etaj II, cam. 203

Tel: 0261-711243

Fax:0261-715058

Lasati un comentariu