Vânzare de haine contrafăcute în Carei

• publicat la: 21 iunie 2013
Vânzare de haine contrafăcute în Carei

Articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte  ce purtau siglele unor mărci înregistrate au fost ridicate pentru expertizare

 În cursul zilei de 20.06.2013 o patrulă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist şi un subofiter jandarm, care efectua serviciul de patrulare pe raza municipiului Carei  l-a  depistat pe Marius C., de 31 ani, din Craidorolţ,  care a pus în circulaţie articole de îmbrăcăminte şi încăltăminte ce purtau inscripţii identice cu siglele unor mărci înregistrate recunoscute în domeniu.

Prejudiciul prezumtiv cauzat este de 1000 lei. Bunurile au fost ridicate şi urmează să fie supuse expertizării pentru stabilirea originalităţii acestora. Cercetările în cauză continuă.

 În cursul zilei de 20 iunie  a.c., în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 227 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 20.000  lei. De asemenea, 7 şoferi au rămas fără permis de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Printre abaterile frecvente comise de conducătorii auto cărora le-a fost reţinut permisul de conducere au fost: depăşirea neregulamentară, conducerea sub influenţa alcoolului  şi neacordarea de prioritate.

Lasati un comentariu