2 bihoreni prinşi la furat în MVII

• publicat la: 31 iulie 2013
2 bihoreni prinşi la furat în MVII

Doi bărbaţi, de 36 şi 43 de ani, din Bihor, au fost depistaţi în flagrant de patrula de siguranţă publică din Care, la scurt timp de la comiterea unor infracţiuni de furt din autoturisme. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore în Arestul I.P.J., procurorii dispunând ca măsură preventivă obligarea acestora de  a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.        

Cei doi suspecţi transportau marţi noaptea, după ora 02.00, pe Strada Ady Endre din Carei, două acumulatoare auto, fiind surprinşi de patrula de siguranţă publică formată din poliţişti şi jandarmi.

Suspecţii au abandonat bunurile şi au încercat să-şi asigure scăparea, fugind de la faţa locului. Au fost însă reţinuţi de patrula de siguranţă publică, stabilindu-se că bunurile fuseseră furate în urmă cu puţin timp din două autoturisme parcate în zonă.

Proprietarii păgubiţi, doi localnici, de 63 şi 57 de ani, din Carei,  şi-au redobândit bunurile, prejudiciul fiind astfel recuperat integral. Marius G., de 36 de ani şi Geza B., de 43 de ani, ambii din judeţul Bihor, sunt anchetaţi pentru furt calificat, poliţiştii verificând dacă aceştia nu au mai comis şi alte infracţiuni.

 

Şi poliţiştii Postului de Poliţie Bogdand au depistat principalul suspect în cazul furtului unei sume de bani dintr-o locuinţă. Istvan P., de 24 de ani, din Ser, a pătruns în timpul zilei în casa unui vecin şi a furat 50 de euro şi 30 de lei, poliţiştii reuşind să recupereze integral această sumă.

Şi în acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

Lasati un comentariu