Cititorii ne semnalează…..

• publicat la: 5 iulie 2013
Cititorii ne semnalează…..

In urmă cu puţin timp,locuitorii cartierului MVII din municipiul Carei semnalau redacţiei Buletin de Carei neplăcerile create de existenţa de mai multe săptămâni a unei lucrări neterminate si abandonate,pe spaţiul de parcare din faţa blocului de pe strada Bartok Bela.

Aceiaşi careieni ne-au transmis de aceasta dată imagini cu lucrarea terminata,fericiti că a dispărut „lacul” din faţa blocului.

Zona respectivă  este inclusă in programul de reamenajare a spaţiilor verzi din cartierele  MV I si II.

Declanşată  in cursul anului trecut,la inceput de septembrie,  operaţiunea de tăiere a arborilor din cartiere după nu se ştie ce criterii,deorece nu au fost făcute publice de către Primăria Carei,nu a fost urmată nici până in prezent de plantări de puieţi care,după cum afirma un consilier UDMR la una din sedintele de consiliu  „veţi vedea ce umbră vor da peste 10 ani aceşti copaci pe care o să-i  plantăm”.Doar că depinde din ce an incepe contabilizarea celor 10 ani.

Până atunci insă,cititorii noştri au semnalat faptul că amenajarea spatiilor verzi prin aducerea de pământ proaspăt, se face peste stratul de buruieni existente.

Imaginile sunt sugestive şi nu mai necesită comentarii.

comentarii

de farmacia la 6 iulie 2013 - 13:00

va rog sa filmati si pe ady endre in fata la FARMACIE si la scara une loc. dn-a MAXIM care e diferenta intre …PAVAJE

de careian la 6 iulie 2013 - 13:04

sa vina kovacs sa recolteze grau din mv 2 asta da administratie cond. orasului….?

de Digi la 6 iulie 2013 - 21:14

„Astăzi (n. r. joi), a mai apărut o mamă care îi cerea dirigintei banii înapoi, că nu a trecut copilul clasa. Se pare că sunt astfel de cazuri. E greu de apreciat cât este de răspândit fenomenul. Ce ştiam toţi despre şcoală: meditaţii. Ştiam şi faptul, pentru că nu e inventat acum, faptul că se strânge un fond al clasei din care se cumpără Pepsi, cafea pentru comisie. Ştiam şi asta. Asta cu banii daţi la profesoară şi nu pentru Pepsi şi cafea nu o mai ştiam şi nu o credeam, sincer să fiu”, a afirmat şeful statului.

Citeste mai mult: adev.ro/mpffp5

de moni la 6 iulie 2013 - 21:25

da cu banii dati la firmele de casa ale primarului ce se mai aude???
da cu firma din ungaria angajata la teatru pentru idei si cu aia cu comisionu din cartiere????
astfel de cazuri ar trebui mai bine mediatizate ca sa se ofere si altora posibilitatea de a breveta reteta de inavutire din salar taiat!!!

de un roman la 7 iulie 2013 - 15:01

Trebuie adusi din Germania…Nagy Karoly recomanda-le tu ceva specialisti de acolo,numai ca ar fi o problema aia nu iau bani dubiosi ca si cei din Ungaria care-s prieteni si frati cu Udmr-istii nostri…Iarasi numele de Maxim l-o scris cu litere ,,mari” cum zici tu pentru ca nu e minim…ha ha ha…cred ca nu a facut-o intentionat,eu cred ca a facut-o din neatentie,mai ales ca Ady Endre e un fost mare poet si pe langa asta s-a nascut in Romania…Atentie ai nostrii se scrie cu un ,,I”in minus si oare care sunt ai nostri…?Ha,ha,ha…

de netulipan la 7 iulie 2013 - 16:07

pana si tulipanosii spun ca in primarie specialistii nu sunt specialisti si trebe adusi din alte parti…daca ai lor spun asa apoi trebe crezuti pa cuvant

Lasati un comentariu