Concurenţă mare la concursul din 30 iulie de la Primăria Carei

• publicat la: 29 iulie 2013
Concurenţă mare la concursul din 30 iulie de la Primăria Carei

Marti 30 iulie,de la ora 10,00,va avea loc a doua etapă a concursului pentru angajarea de personal in cadrul Fundatiei  Centrului  de  Promovare a Turismului Cultural Carei.

De aceasta dată se va organiza un interviu pentru posturile de Referent supraveghere si ghidaj,Referent evenimente de promovare a turismului cultural,Muncitor ingrijitor parc şi femeie de serviciu.

Ultima zi de inscrieri pentru aceste locuri de muncă a fost joi,25 iulie.

Pentru cele 2 posturi de  Referent supraveghere si ghidaj s-au inscris un număr de 7 persoane iar pentru cele 4 locuri de  Referent evenimente de promovare a turismului cultural   sunt inscrisi 17 candidaţi.

Ca muncitor ingrijitor parc se oferă 2 locuri pentru care concurează 4 persoane.Postul de femeie de serviciu este dorit de 6 candidati.

Cei care au optat pentru supraveghere,ghidaj si organizare de venimente la Castel trebuie să aibă studii superioare,să fie buni vorbitori de limbi străine,să aibă abilități de comunicare cu publicul si mai ales să fie dispusi să lucreze peste program,să aibă program flexibil precum si cunostinte de utilizare si operare PC.

Aceleasi cerinte sunt valabile si pentru cei inscrisi pentru locurile de Referent evenimente de promovare a turismului cultural.

In cazul muncitorilor ce vor fi incadrati ca  ingrijitor parc,se solicită studii medii,experienţă in muncă,abilităţi de muncă in echipă,abilitati in utilizarea uneltelor agricole si disponibilitate de a lucra peste program.

Toate locurile de muncă sunt  pe o perioadă nedeterminată, dar cu o perioadă de probă de trei luni.

Comisia de examinare va fi formată din primarul Kovacs Eugen,secretarul primăriei Sroth Clara si Monica Cadar de la Resurse Umane.Cunostintele la limbi străine vor fi testate de Carmen Egli si Diana Boghis de la Biroul proiecte din cadrul Primăriei Carei.

redacţia

comentarii

de cand si unde la 29 iulie 2013 - 13:13

a terminat studiile superioare doamna monica din comisie?
nu era cumva secretara lui pacz arpi de la spatii verzi?

cine stabileste comisia de examinare?
ce legatura au membrii comisiei cu obiectul de activitate pe care il vor avea de prestat candidatii?
ce experienta ii recomanda?
se va alege din nou pe criterii etnice sau de prietenie si grad de apropiere?
cine nu e cu noi e impotriva noastra era sloganul comunistilor atat de drag primarilor actuali care au ca si consilier personal de imagine un absolvent de Stefan Gheorghiu care se spune ca vine la servici numai in ziua de salar.
in restul timpului colaboreaza cu consiliera venig,cea cu sotul desemnat castigator la concursul recent,la editarea de carti tip traseul lelgendelor satmarene,indreptate impotriva romanilor.

de ibi la 29 iulie 2013 - 16:35

o comisie de tot rahatu care va examina tineriv specialisti…RUSINE PRIMARIA CAREI care angajeaza pe ginerele primarului cu zeci de milioane salar ca sa ia acum aconcediu de paternitate si sa taie mai departe frunza la caini’
ce au facut acesti membrii de comisie in domeniu de orgaqnizare de evenimente?
o secretara de la spatii verzi va intreba ce?
un jurist se va pronunta pe proiectele depuse de specialisti si un tamplar primar va da verdictul???
numai la CAREi se putea intampla asa ceva!
RUSINE PRIMARIA CAREI!

de Mark la 29 iulie 2013 - 22:24

trebuie date posturile pt cine a lucrat in campanie la udemereu ca nu intereseaza pe primari sa vina oameni cu studii de specialitate ca sa se vada si mai bine ce prosti sunt ei

de mobila la 29 iulie 2013 - 23:21

sa falimentezi crasna unde ai fost adus de pcr si apoi toate firmele personale de mobila nu e de ici de colo.
nici sa stai si sa traiesti din mila si salaru statului roman pe care il critici mereu nu e usor mai ales daca ai si salaru taiat cu 30 de procente.
da sa te mai si crezi capabil sa evaluezi specialisti cum tu nu ai reusit pana acum nici la firmele tale sa fii,parca miroase a boala cronica!
cum e de un neam cu popa divortat si amator de prospaturi nu ne mai mira apucaturile lui dar sa iti bati joc de copii altora si sa te razbuni pe ei numai pt ca tu nu ai avut sansa sa ai asemenea specialisti in familie…….
la pensionarul venig e buna scoala din 1971 si sotia consilier ii va stabili salariul acum si atributiile?
azi maine vor ajunge nevestele primarilor dirijoare la cultura careiana daca tot se prractica la udmr carei nepotismul de tip pcr si daca tot sunt fani scoli de partid comunist tip stefan gheorghiu.

de Cineva la 30 iulie 2013 - 09:04

numele castigatoare au fost deja notate de comisie la sedinta de ieri,la fel ca la recensamant cand varna facea sedinta numai cu recenzorii maghiari la sediul udmr.oare de ce?

de Ani la 30 iulie 2013 - 11:46

tulipanii impart iara posturi platite din bani romanesti.

daca tot nu le place nici imnu nici tara la ce mai stau? sau prefera masochismul?
asteptam sa puna deputatul kereskeny sesizare la directia de combatere a discriminarii pentru faptele de discriminare a romanilor de catre primarii udemeristi din Carei.

de varanudorm la 30 iulie 2013 - 12:53

nu am somn
toata ziua petrec
cum am chef
pentru ca am ….post la primarie de la primari

de rizo la 30 iulie 2013 - 22:48

va prezentati la examen degeaba voi mai credeti in povesti se stie de mult cn iese castigator

de caraian la 31 iulie 2013 - 07:41

cine a verificat cunostintele candidatilor?
jeno inginerul de prelucrare lemn sau juristul lui sau secretara lui pacz arpi?
oricare din candidati are pregatire mai mare ca a lor

de lola la 1 august 2013 - 22:06

precis vor lua examenyul cele doua blonde cu pile de nerefuzat

Lasati un comentariu