Grevă la Fiscul din Timișoara

• publicat la: 22 iulie 2013
Grevă la Fiscul din Timișoara

Sute de angajaţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice din Timiş protestează în faţa sediului instituţiei, fiind împotriva mutării sediului ANAF la Deva, așa cum a anunțat joi Liviu Dragnea.

Cei peste 600 de angajați au ieșit în stradă, în semn de protest față de „decizia politicianistă” a mutării sediului ANAF.

”Este un protest la care participă toți cei peste 600 de angajați ai Direcției de Finanțe Timiș împotriva deciziei politicianiste de a muta ANAF la Deva. Protestul nostru a izbucnit spontan și este pe termen nelimitat, timp în care nu vom avea program cu publicul. (…) Constribuabilii din Timiș ar trebui să știe că toți banii care se vor strânge se vor duce la Direcția Regională din Deva. Și toate prblemele importante pe care le vor avea vor trebui să și le resolve tot acolo. Ni se pare discriminatoriu și imoral față de noi timișenii, să nu avem Finanțele la Timișoara – locul cel mai justificat din punct de vedere economic și social în regiune”, a declarat o angajată.

Decizia este inclusă într-un proiect de hotărâre de Guvern privind unele măsuri pentru îmbunătăţirea şi reorganizarea activităţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu