În lumea poveştilor, cu tinerii actori careieni

• publicat la: 2 iulie 2013
În lumea poveştilor, cu tinerii actori careieni

Sala Cavalerilor de la Castel a găzduit spectacolul de sfârșit de an a celor mai mici membri ai trupei de teatru amatori a Centrului Cultural Carei. Evenimentul, organizat de Direcția de Cultură și Sport Carei și Centrul Cultural Carei, a propus publicului o călătorie în lumea fascinantă a poveștilor prin intermediul unei „Mici povești din marele regat”, piesa de teatru creată de tinerii actori ai cercului de teatru amator.

În deschidere, Adrian Ștefănuți, instructorul micilor artiști, a adresat câteva cuvinte spectatorilor: „În primul rând vă mulțumesc pentru prezența în număr neașteptat de mare.Lumea poveștilor este minunată. Trebuie să credem în ea pentru că atât timp cât credem în povești suntem fericiți.”

„Mica poveste din marele regat” descrie aventurile unor personaje imaginate de actorii care le-au interpretat. Regina și prințesele sale, prințul rătăcit și regăsit au adus în fața publicului tema speranței împlinite, totul terminându-se cu bine, în tonul optimist al copilăriei. Actorii amatori, Adelin Hamza, Niculina Pop, Adina Câțcovan, Patricia Cociorvă, Ianoși Patrik, Karina Someșan și Raul Groza, elevi de școală generală, ajutați de colegii mai mari de la trupa M.E.E. M., Gabriela Marincaș, Adina Doiciar, Dan Coșarcă și Claudian Șiman, au interpretat cu dăruire personajele micii lor povești, fiind îndelung aplaudați de public.

Nicoleta Latis

 

Lasati un comentariu