Poliţia Carei rămâne fără Comandant

• publicat la: 25 iulie 2013
Poliţia Carei rămâne fără Comandant

Potrivit unui comunicat de presă  sosit pe adresa redacţiei din partea IJP Satu Mare, incepând cu data de 26 iulie 2013, comisarul șef CHIȘ RADU VASILE se detașează, din funcția de șef al Poliției Municipiului Carei, în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Nu a fost făcută  însă nicio precizare legată de persoana care va prelua atributiile acestuia pe perioada in care este detaşat la Inspectoratul  de Poliție Județean Sălaj.Menţionăm că din 1 octombrie 2007 comisarul șef Radu CHIȘ  se află la comanda Poliţiei Municipiului Carei.

redacţia

 

comentarii

de Horia Mărieș la 25 iulie 2013 - 15:45

Era de asteptat dupa unul din multele scandaluri generate nu de foarte multa vreme de numitul Valer Marian, scandal in care s-a vehiculat numele unor careieni, inclusiv numele celui detasat acum la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj. In ce functie l-au detasat oare ???

Dar, dupa umila mea parere, scandalurile „made by V.M.” nici vorba sa se fi terminat/linistit, mai ales in ce priveste varfurile judetului/municipiului Satu Mare. Very nice. Continuati.

de zicala-veche la 26 iulie 2013 - 10:55

..gura pacatosului…
adevar graieste…

de tralala la 31 iulie 2013 - 19:00

In mormant trebuia detasat direct cu ridicare in functie si in loc de onoruri cu focuri de arma sa se traga in urmasi lui care cu siguranta sunt ca tatal lor

Lasati un comentariu